Giovanni van Bronckhorst: Galip gelememek üzücü

Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Trabzonspor ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ın teknik direktörü Giovanni Van Bronckhorst, galip gelemedikleri için üzgün olduklarını ifade etti.

Giovanni van Bronckhorst: Galip gelememek üzücü
Yayınlanma:

Maç sonrasında düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Bronckhorst, zorlu bir deplasmana çıktıklarını belirterek, "Evinde güçlü bir performans sergileyen ve yeni hocasıyla yeni bir başlangıç yapan bir takıma karşı oynadık" dedi.

Maçın ilk 15 dakikasının beklediği gibi geçtiğini belirten Hollandalı teknik adam, "Tempolu ve mücadeleci bir ilk yarıydı. Rakibin maçın kaderini değiştiren anı, 10 kişi kaldıkları kırmızı kart anı oldu. Kırmızı karttan sonraki 10-15 dakikalık süreçte performansımız yeterli değildi" şeklinde konuştu.

Bronckhorst, 10 kişi kalan rakibe karşı yeterince etkili oynayamadıklarını vurgulayarak, şunları söyledi:

"Rakibin gol bulduğu pozisyonda iyi savunma yapamadık ve basit bir gol yedik. Daha sonra dizilişimimizi değiştirdik ve ilk yarının son 20 dakikasını kontrol altında tuttuk. Bu süreçte bir gol bulduk ve 2 fırsat yarattık, ancak rakip kalecinin harika kurtarışları oldu. İkinci yarıda ikinci golü bulmaya çalıştık ama pas hızımız yeterince iyi değildi. Yine de fırsatlar bulduk, ancak rakip kaleci başarılıydı. Rafa ve Semih ile fırsatlar yakaladık ama bunları gole çeviremedik. Zor bir deplasmandan 1 puan alıyoruz ama bugün 2 puanı kaybettik. Rakip taraftarları da skoru almak için büyük çaba gösterdiler. Galip gelememek üzücü. Bu maçı detaylı bir şekilde analiz edeceğiz ve önümüzdeki hafta oynayacağımız Eyüpspor maçına hazırlanacağız."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.