Halkbank avantajı kaptı

Temsilcimiz Halkbank, CEV Challenge Kupası 16’li finaller turu ilk maçında, baştan sona üstün bir oyun ortaya koyduğu maçta Bosna Hersek temsilcisi Ok Bosna Sarajevo takımını 3-0 mağlup etti.

Halkbank avantajı kaptı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Temsilcimiz Halkbank, CEV Challenge Kupası 16’li finaller turu ilk maçında, baştan sona üstün bir oyun ortaya koyduğu maçta Bosna Hersek temsilcisi Ok Bosna Sarajevo takımını 3-0 mağlup etti. Bu karşılaşmanın rövanşı yine Ankara’da oynanacak. Temsilcimizin ikinci karşılaşmada rakibi karşısında alacağı en az 2 set veya her türlü galibiyet tur için yeterli olacak.

CEV Challenge Kupası ilk maçına çıkan Halkbank, Başkent Voleybol Salonu’nda oynanan ve 62 dakika süren mücadelede Bosna Hersek’in OK Bosna Sarajevo takımını konuk etti. Başkent ekibi ilk setten itibaren zayıf rakibi karşısında zorlanmadan bir galibiyete imza attı. İlk sete etkili servisler atarak başlayan Halkbank savunmada kusursuza yakın bir performans ortaya koyarak bu seti 25-16 alarak 1-0 öne geçti.

İkinci sette yine Halkbank üstünlüğü altında geçti. Hem hücumda hem savunmada zorlanmayan Başkent ekibi bu seti on sayı farkla 25-15 alarak 2-0 öne geçti. Halkbank,  ilik iki setteki üstün oyununu üçüncü sete taşıdı. Zayıf rakibi karşısında zorlanmayan Başkent ekibi bu seti de 25-17 alarak maçtan 3-0 galip ayrılıp ikinci maç öncesi avantajlı skorla parkeden ayrıldı.

STATÜ HAKKINDA

Temsilcimiz, rakibine her iki maçın sonunda puan olarak üstünlük kurarsa, Challenge Kupası’nda adını son 16’ya yazdıracak. Eğer her iki karşılaşmanın sonunda puan eşitliği söz konusu olursa, altın set kuralı devreye girecek. İkinci maçın bitiminden hemen sonra 15 sayı üzerinden oynanacak olan altın seti kazanan ekip son 16’daki yerini alacak.

SALON: TVF Başkent

HAKEMLER: Eirini Moula (Yunanistan), Tamas Jambor (Macaristan)

HALKBANK: Mustafa, Selçuk, Yiğit, Oğuzhan, Vucicevic, Efe, Caner (L), Volkan (L) (Abdullah)

OK BOSNA SARAJEVO: Merdanovaic, Hasanovic, Fatic, Hadzic, Fejzic, Bezdrob, Amar Hasanovic (L) (Ciric, Hajdarevic)

 Haber Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.