İsmail Kartal: Bu sezon biz şampiyon olacağız!

İsmail Kartal,3. kez takımın başına geçti. Sarı-Lacivertliler, İsmail Kartal yönetiminde yeni sezon hazırlıklarına başladı. Tecrübeli hoca antrenman öncesinde basın aracılığıyla öğrencilerine net mesajlar verdi,önemli açıklamalarda bulundu. Detaylar şimdi

İsmail Kartal: Bu sezon biz şampiyon olacağız!
Yayınlanma:

İsmail Kartal,3. kez takımın başına geçti. Sarı-Lacivertliler, İsmail Kartal yönetiminde yeni sezon hazırlıklarına başladı. Tecrübeli hoca antrenman öncesinde basın aracılığıyla öğrencilerine net mesajlar verdi, önemli açıklamalarda bulundu.

Mekke'de hac ziyaretine giden İsmail Kartal, apar topar İstanbul'a gelmişti. Göreve gelir gelmez soluğu Samandıra'da alan Kartal, vakit kaybetmeden yeni sezon çalışmalarına başladı.

Ekibi ile birlikte geceyi Samandıra'da geçiren İsmail Kartal, yeni takımın oluşması için oyuncu analizleri gerçekleştirdi. Başkan Ali Koç'un da tam desteğini arkasına alan İsmail Kartal, takımın eksiklerini kısa sürede analiz edip yönetime sunacak ve transfer konusunda yönetim harekete geçecek.

Fenerbahçe 2023-2024 sezonu çalışmalarına start verdi. Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde yapılan çalışmayı Başkan Ali Koç, yönetim kurulu üyeleri Ahmet Ketenci, Selahattin Baki, Burak Çağlan Kızılhan ve sportif direktör Mario Branco da takip etti.

11 OYUNCU İDMANDA YER ALMADI

Milli takımlara giden Edin Dzeko, Michy Batshuayi, Ally Samatta, Attila Szalai, İrfan Can Kahveci, Ferdi Kadıoğlu, Diego Rossi, Arda Güler, Samet Akaydın ve Bright Osayi-Samuel'in yanı sıra dedesi vefat eden Miguel Crespo ile burnundan operasyon geçiren Emre Mor idmana katılmazken, iznini erken bitiren milli oyuncu İsmail Yüksek çalışmada yer aldı.

Düz koşuyla başlayan çalışmada futbolcular pas çalışmasının ardından top kapma idmanı yaptı. Kaleciler ise ayrı çalıştı.

2.jpg

'EL ELE CAMİAYI MUTLU EDECEĞİZ'

3. kez Sarı-Lacivertliler'in başına geçen teknik direktör İsmail Kartal antrenman öncesinde önemli açıklamalarda bulundu, iddialı mesajlar verdi. Tecrübeli çalıştırıcı, ''Yeni sezonumuzu açmış bulunuyoruz. Milli takımdan gelen oyuncularımızla beraber Rusya kampına kadar devam edeceğiz. 8'inde Rusya'ya hareket edeceğiz. 3 maç oynayıp 15'i akşamı Türkiye'ye geri döneceğiz. Zaman zaman sizinle söyleşiler yapmak için burada toplantılar yapıp geçmişte yaptığım gibi ne yapıyoruz, neler oluyor, hedefimiz neler, bunlarla ilgili sizlerle konuşacağım. Eğer saygı olmazsa, inanç olmazsa ve iyi çalışmazsak hiçbir şansımız yok. Açık ve net söylüyorum. Beni zamanla çok iyi tanıyacaksınız. Ben de sizin gibi futboldan geldim. Hayatımı Fenerbahçe'ye verdim. El ele verip camiamızı ve taraftarlarımızı mutlu edeceğiz" dedi.

1.jpg

"Camiamızın ve bütün taraftarlarımızın çok büyük beklentisi var. Bu sene 9 yıl geçti. Bu işe bir son vermemiz gerekiyor. İnşallah bu sezon biz şampiyon olacağız, camianın beklentisi çok büyük. İnşallah onları mahcup etmeyeceğiz. İnşallah Allah bizi mahcup etmez. Yeni sezon hayırlı olsun"

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.