Keçiörengücü’nde bilet fiyatları belli oldu

Ankara Keçiörengücü’nün TFF 1. Lig 2020-2022 Sezonunda kendi sahasında oynayacağı maçların bilet fiyatları açıklandı.

Keçiörengücü’nde bilet fiyatları belli oldu
Yayınlanma:
Güncelleme:

Bu sene Başkentin TFF 1. Lig’deki üç temsilcisinden birisi olan Ankara Keçiörengücü yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor.

Sezonu kendi tesislerinde açan ve ardından Bolu’nun Gerede ilçesine giden mor menekşeler burada günde çift antrenman yaparak sezon hazırlıklarına devam etti. Hafta sonu Bolu’nun Gerede ilçesinde gerçekleştirdiği üçüncü etap kampını tamamlayan Keçiörengücü Ankara’ya döndü. Futbolculara verilen iki günlük iznin ardından yeni sezon hazırlıklarına yeniden başladı. Teknik direktör İlker Püren yönetiminde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1 saat 40 dakika sürdü. Isınma ve yenileme çalışmalarıyla başlayan antrenman, koordinasyon çalışmalarıyla sürerken dayanıklılık koşularıyla son buldu. Mor menekşeler yeni sezon hazırlıklarına bugün yapacağı antrenmanla devam edecek.

BİLET FİYATLARI AÇIKLANDI

Öte yandan Ankara Keçiörengücü’nün TFF 1. Lig 2020-2022 Sezonunda kendi sahasında oynayacağı maçların bilet fiyatları açıklandı. Keçiörengücü Kulübü takımı kombine kartlar için bir açıklama yaptı. Kulüpten yapılan açıklama şu şekilde, “Ankara Keçiörengücümüz'ün 2021-2022 TFF 1. Lig Sezonunda oynayacağı tüm resmi iç saha karşılaşmalarını kapsayan Kombine genel satış dönemi 4 Ağustos'ta http://passo.com.tr'de başlıyor!  Gişelerden satış yapılmayacaktır. Bilet fiyatları ise şu şekilde olacak Maraton 1-2 175 TL, Kale arkaları 125 TL, 18 yaş altı ve kadın seyirciler için ise Maraton 1-2 150 TL ve kale arkaları 100 olacak. Şehitlerin 1. dereceden yakınlarına, gazilere ve gazilerin 1. dereceden yakınları ise maçları ücretsiz olarak izleyebilecek.

 Haber Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.