Nihat Kahveci: Fenerbahçe'ninen iyi stoperi Dzeko'ydu

Fenerbahçe’nin Samsunspor ile 2-2 berabere kaldığı karşılaşmayı değerlendiren Nihat Kahveci, sarı-lacivertli ekibin defansif performansını sert bir dille eleştirdi.

Nihat Kahveci: Fenerbahçe'ninen iyi stoperi Dzeko'ydu
Yayınlanma:

Kahveci, "Fenerbahçe'nin bu akşam en iyi stoperi Dzeko'ydu" diyerek savunma hattının kötü oynadığına dikkat çekti.

Mert Müldür’ün performansını yetersiz bulan Kahveci, "Mert Müldür çok kötü oynuyor. Tüm ataklar onun kanadından geliyor. Bu sadece bu maçla sınırlı değil," ifadelerini kullandı.

Jose Mourinho’nun takımda yarattığı değişimlerin, oyuncuların performansını olumsuz etkilediğini belirten Kahveci, "Geçen sene daha iyi olan bir futbolcu söyleyin bana. Osayi-Samuel neden oynamıyor?" şeklinde konuştu.

İrfan Can Kahveci’nin ilk 11’de yer almamasını da eleştiren Kahveci, "Fenerbahçe'nin en iyi oyuncusu İrfan Can Kahveci, 20 dakika oynadığı için şükreder hale geldi. Bu tercihi anlayamıyorum. İrfan Can mutlaka oynamalı," dedi.

Fred’in formundaki düşüşe de değinen Kahveci, "Fred formsuz, çok top kaybı yapıyor. Belki rolünden dolayı mutsuz. Geçen seneki Fred’den eser yok," ifadelerini kullandı.

Son olarak Amrabat’ın performansını eleştiren Kahveci, "Maxi, Tadic, İrfan Can üçlüsü Manchester United maçında olmalı. Amrabat’ın ayağı temiz ama ofansta çok etkisiz kalıyor," diyerek düşüncelerini dile getirdi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.