Sivasspor’dan teknik direktör açıklaması

Zorlu geçen sezonda Süper Lig'de kalmayı başaran ve Rıza Çalımbay'la yolları ayıran Sivasspor'da yeni teknik direktörle ilgili son gelişmeler şimdi haberimizde...

Sivasspor’dan teknik direktör açıklaması
Yayınlanma:

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor'da yeni teknik direktör arayışı tüm hızıyla devam ediyor.

Sivasspor Yönetim Kurulu'ndan yapılan açıklamada Kariyer hedefi olan, genç, Sivas'ımızı ve kulüp yapımızı bilen teknik adamlar üzerinde tüm yönetim kurulu olarak çalışıyoruz, denildi.

Sivasspor Yönetim Kurulu adına yapılan yazılı açıklamada, çok yakın zamanda teknik direktörün açıklanacağı belirtilerek, "Kariyer hedefi olan, genç, Sivas'ımızı ve kulüp yapımızı bilen teknik adamlar üzerinde tüm yönetim kurulu olarak çalışıyoruz." ifadelerine yer verildi.

Yeni dönemde hem direkt olumlu sonuç alınacak transferler hem de öz kaynaktan çıkartılacak genç futbolcularla başarıya ulaşılacağı aktarılan açıklamada, "Bu yolda yeni teknik direktörümüz en büyük güvencemiz olacak. Demir Grup Sivasspor taraftarı transfer konusunda yönetim kuruluna güvenmelidir. Hem teknik direktörümüz hem de scout ekibimizle transfer çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayacağız." açıklamalarında bulundu.

Yeni teknik direktör açıklandıktan sonra planlı şekilde sürdürülen transfer politikasının meyvelerinin yakın zamanda alınıp kamuoyuyla paylaşılacağı vurgulanan açıklamada, "Yiğidolar, bu sene birlik olma senesi. Stadyumu coşkunuzla doldurup, takımımıza enerjimizi sonuna kadar verelim. Bu sene birlikte mücadele edelim, birlikte zaferler kazanalım. Sivasspor taraftarıyla bütünleşince hiçbir güç karşısında direnemez." denildi.

2022-2023 sezonunda 36 maçta 41 puan toplayan Sivasspor ligi 14. sırada tamamlamıştı. Rıza Çalımbay'ın ayrılacağını açıklamasının ardından birçok isim Sivasspor teknik direktörlüğü için geçiyordu. Fenerbahçe'nin İsmail Kartal ile anlaşamaması durumunda Sivasspor'un Kartal'a teklif yapması bekleniyor.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.