Taekwondo Federasyonu Başkanı Metin Şahin, seçim öncesi önemli bir iddia ortaya attı: Bahri Tanrıkulu'nun imzaları sahte mi?

Taekwondo Federasyonu Başkanı Metin Şahin, yaklaşan genel kurul öncesinde rakip aday Bahri Tanrıkulu hakkında önemli bir açıklama yaptı.

Taekwondo Federasyonu Başkanı Metin Şahin, seçim öncesi önemli bir iddia ortaya attı: Bahri Tanrıkulu'nun imzaları sahte mi?
Yayınlanma:

Şahin, Tanrıkulu'nun başkan adaylığı için sunduğu evraklarda sahte imzalar tespit ettiklerini ve durumu Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bildirdiğini duyurdu. Geçtiğimiz hafta bir değerlendirme ve tespit komisyonuna katıldığını belirten Şahin, komisyonun yaptığı incelemelerde bazı delegelerin hem kendisine hem de rakip adaya destek mektubu vermesinin tespit edildiğini ifade etti. Bu destek mektuplarındaki imzaların, delegelerden alınan ıslak imzalarla örtüşmediğini dile getiren Şahin, yaptığı itirazların ise komisyonun imza inceleme yetkisi bulunmadığı gerekçesiyle değerlendirilmeye alınmadığını söyledi.

Şahin, sahte imzalı destek mektupları sunan diğer adayın tek aday olarak genel kurula katılacak olmasının hukuk ve demokrasi açısından büyük bir talihsizlik olduğunu vurguladı. Ayrıca, imzaların sahte olup olmadığının tespit edilene kadar genel kurulun durdurulmasını talep ettiğini ifade etti. Sürecin en doğru şekilde değerlendirilip sonuçlandırılacağına olan inancının tam olduğunu da ekledi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.