AK Parti'nin hazırladığı sokak hayvanları raporu komisyonda

AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu, "sahipsiz hayvanlara yönelik düzenleme" kapsamında yürüttüğü çalışmaları tamamlayarak hazırladığı raporu AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler ile TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Vahit Kirişci'ye sundu.

AK Parti'nin hazırladığı sokak hayvanları raporu komisyonda
Yayınlanma:
Güncelleme:

Bahadır Yenişehirlioğlu, "Saldırgan-başıboş köpek sorununun çözümüne yönelik bir süredir yürüttüğüm çalışmayı tamamlamış bulunuyorum. Bu süreçte bakanlarımız, siyasetçilerimiz, akademisyenler, sivil toplum kuruluşları, köpek saldırısı sonucu mağdur olanlar ve aileleri, hayvan severler, sanatçılar, basın mensupları ve kanaat önderleri gibi toplumun birçok farklı kesiminden yüzlerce vatandaşımızın önerilerini dinledim, not ettim ve rapor haline getirdim." bilgisini verdi.

Yenişehirlioğlu "Görüş alma ve raporlama sürecinin temel felsefesinin milletin sesine kulak verme; sorunların çözümü noktasında katkı istemek olduğunu anlatıp 'İşte bu görüş alma süreci tam da bu sorumluluk bilincimizin tezahürüdür. Büyük bir hassasiyetle ve hiçbir filtre uygulamadan dosyamıza eklediğimiz raporların, komisyon ve yasama çalışmaları açısından oldukça faydalı bir temel oluşturacağına ve yol gösterici nitelik taşıyacağına inanıyorum. Oldukça verimli geçen bu süreçte değerli fikir ve önerileriyle çalışmamıza katkı sunan herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Ortaya çıkan bu raporun, toplumun her kesimini yakından ilgilendiren bu sorunun çözümü noktasında ciddi katkılar sunacağına inandığını kaydeden Yenişehirlioğlu, "Evvela insan, ardından hayvan ve çevre sağlığını tesis etmek için ortaya konulan bu iradenin, toplumumuzun tüm kesimlerinin beklentilerini karşılayacak şekilde net bir çözüme ulaşması en büyük temennimizdir." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.