Ece Sükan kimdir? Çağatay Ulusoy ile sevgili olduğu iddia edilen Ece Sükan nereli?

Çıkan aşk haberleri sonrasında Ece Sükan sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden oldu. Peki, Ece Sükan kimdir, kaç yaşında? Ece Sükan ile Çağatay Ulusoy arasında ne var?

Ece Sükan kimdir? Çağatay Ulusoy ile sevgili olduğu iddia edilen Ece Sükan nereli?
Yayınlanma:

Ece Sükan, 1977 yılında Ankara'da doğdu. Annesi Serpin Sükan eski bir tiyatro oyuncusu, babası ise inşaat mühendisi ve işadamıdır.

EĞİTİMİ

İlkokul, ortaokul ve liseyi TED Ankara Koleji'nde okudu ve piyona eğitimi aldı. Daha sonra Ankara Devlet Opera Balesi'nde 3 yıl bale eğitimi aldı ve burada oyunlarda görev yaptı. 1998 yılında ODTÜ Psikoloji bölümü bitirdi. Mezun olduktan sonra İstanbul'a yerleşti. Hem modelliklik yaptı hem de Marie Claire'de çalışmaya başladı.

1998 yılında "Best Model of Turkey" manken yarışmasına katıldı, yarışmada üçüncü oldu. 1998 yılında profesyonel mankenliğe başladı. Trt kanalında uzun süre Kayahan'la Cumartesiden Cumartesiye adlı programda sunuculuk yaptı. Uzun Çoraplı Pippi, Susam Sokağı gibi çizgi filmlerinde seslendirmeler yaptı.

2000 yılında Marie Claire dergisine moda editörlüğü yapmaya başladı. Ece Sükan, birçok dergi ve firmalara halen moda editörlüğü yapmaya devam ediyor. 2009 yılından 2012 yılının sonuna kadar Vogue Türkiye dergisine moda danışmanlığı yaptı.

ece-sukan.jpg

Nişantaşı'nda sahibi olduğu 'Ece Sükan Vintage' adlı bir butiği vardı ama daha sonra kapattı. 2004 yılında dizi oyunculuğuna başladı.

2013 yılında Hürriyet gazetesinde "Ece'nin Kadrajı" adlı köşe yazıları yayınladı.

Ece Sükan, 8 Şubat 2014 tarihinde moda tasarımcısı Ümit Benan ile evlendi.

FİLM VE DİZİLERİ :

2010 - Kızım Nerede (TV Dizisi)
2008 - Aşk Yakar (Belda) (TV Dizisi)
2004 - Çalınan Ceset (Tuğçe)TV Filmi
2004 - Haziran Gecesi (Dennis) (TV Dizisi)
2009 - Avrupa Yakası (TV Dizisi)
2004 - 24 Saat (Tuğçe) (TV Dizisi)

İlgili Haberler

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.