Erol Tosun

Erol Tosun

Yumuşama bitti taksitli seçim mi başladı?

Yumuşama bitti taksitli seçim mi başladı?

Sevgili anadolugazete.com.tr okuyucularımız çok yakından bildiğiniz gibi 31 Mart 2024 seçimlerinden hemen sonra yani 26 Nisan 2024 günü yani seçimlerden 27 gün sonra “CHP Genel Başkanı Özgür Özel hemen ERKEN SEÇİM İSTEMELİ” diyerek görüşlerimi sizlerle paylaşmıştım.

Ancak ne hikmetse Özgür Özel’in mevcut iktidara karşı yumuşama, gevşeme, iyi geçinme gayreti içerisine girdiğine şahit olduk.

Başladı karşılıklı görüşmeler, gelmeler gitmeler, sıkış sıkış oturmalar, boş koltukla karşılama derken 28 Nisan'da başlayan cicim ayları partili CB’nin ilk önce Özgür Bey'den ana muhalefetin başındakine dönerek “Hazmedemedi” ara sosunu vermesi, nihayet dün de içindekileri dökmesi ile kurtulduk. Bu yumuşama, gevşeme işinden tam 1 ay 29 gün sonra mevta oldu. Yani 2 ay bile sürmedi ve Özgür Özel nihayet erken seçim istedi derken, bir de baktık ki hemen erken seçim değil, taksitli erken seçim; yani 1,5 yıl sonra Özgür Bey bu hesabı nasıl ve neye göre yaptı? Anlamak mümkün değil, nasıl bir matematikçiye danıştı, bu tarihi nerden buldu, elinde erken seçim endazesi mi var?

Tespit edilen tarih tamı tamına Aralık 2025’e denk geliyor. Maşallah tespit ettiğiniz tarih kışın tam ortası Özgür Bey, bilmiyorsanız biz hesapladık bu tarih çıkıyor, yapın kavuşursak o tarihte seçimi ayazın (Zemherinin) tam da ortasında!

Buradan Özgür Özel’e şu sorularımızı soralım;

1. Vatandaş için boş cüzdan reklamlı geçinemiyoruz mitingi düzenliyorsunuz,

2. Emeğinin karşılığını alamayan çiftçi için buğday, çay mitingi yapıyorsunuz,

3. Sağlıklı yaşama devam edemeyen emeklileri meydanlara çağırıyorsunuz,

4-Akaryakıt fiyatları zirveye, kullanamadığımız banka kredileri şaha, ülke nüfusun yarısının icra dosyaları arşa çıkmış,

Halen erken seçim, niçin hemen seçim istemiyorsunuz? Vadeli seçim isteme, taksitli seçim isteme modası peşindesiniz anlamlandırmak ve anlamak mümkün değil!

Vatandaş aç, çaresiz olduğu için siz "Ana Muhalefet Partisi"nden medet bekliyor, sorunlarına çözüm istiyor, onun için yerel seçimler kazanıldı, adaylar "allamicihan" olduğu için değil!

Meydanlarda o zaman halka şunu da söylemek lazım: "Biz sizi bu dertlerden kurtaracağız ama 1,5 yıl beklemeniz lazım, zira seçilen milletvekillerinin emekli hakları o zaman doluyor." 86 milyon vatandaşın derdinin emeklilik hakkı bekleyen 5, 10 milletvekilinin derdinden önemli olduğunu görün! Lütfen vatandaş kırmızı gösterdi, sarı olması lazım diyerek ipe un sermeyin!

Çok iyi düşünün ve vatandaşın önüne HEMEN SEÇİM isteyin, tavrınızı koyarak liderliğinizi ispat edin. Hemen seçim istemiyorsanız da çekip gidin CHP’ye yönelmiş umutları söndürmeyin. Şayet yapamayacaksanız sokakta, caddede, kırda, bayırda hemen seçim isteyecek, iktidara ders verecek, hesap soracak, vatandaşı sevindirecek, ülkeyi düzlüğe çıkaracak, çözüm önerileri ile kısa vadede umut olacak birisi gelsin.

Allah rızası için bıçak kemiğe dayanmadı, kemiği kesti, parçaladı, bunu artık FARK EDİN, FARK EDİN!

HEMEN SEÇİM ACELE SEÇİM, GEÇİMİN YOLU SEÇİM, SEÇİM, SEÇİM !!!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum
Erol Tosun Arşivi