ABB'den 23 Nisan'a özel çocuk festivali!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı çeşitli etkinliklerle kutladı. Başkent, bu özel günü renkli etkinliklerle dolu bir atmosferde karşıladı.

ABB'den 23 Nisan'a özel çocuk festivali!
Yayınlanma:

Gençlik Parkı'nda düzenlenen Çocuk Festivali, çocuklar ve ailelerine yarışmalardan konserlere, korodan yüz boyamaya, Karagöz Konserde konulu tiyatro gösterisine kadar geniş bir yelpazede eğlenceli aktiviteler sunarak keyifli anlar yaşattı. Kentin dört bir yanı Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle süslenirken, metro istasyonlarında yapılan kutlama anonslarıyla bayram havası iyice pekiştirildi.

KEYİFLİ BİR ATMOSFER OLUŞTURULDU

EGO Genel Müdürlüğü'ne ait nostaljik tren, özel olarak süslenerek Macunköy istasyonundan başlayıp Koru ve Sincan-OSB Törekent istasyonları arasında sefer düzenledi. Bu nostaljik yolculuk, yolculara unutulmaz anlar yaşatırken, çocukların 23 Nisan ile ilgili resimleri trenlerde sergilendi ve yolculuk boyunca keyifli bir atmosfer oluşturdu.

etkinlik.jpg

Ankara Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın önemini vurgulayarak, çocukların mutluluğuna ortak olmanın ve onların heyecanına katkıda bulunmanın memnuniyet verici olduğunu belirtti.

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.