Ankara Kulübü'nden Yakup Odabaşı'na ziyaret!

Ankara Kulübü Derneği Başkanı Dr. Metin Özaslan, dernek yöneticileri ve Seymenler 31 Mart seçimlerinden sonra Gölbaşı Belediye Başkanı olarak seçilen Yakup Odabaşı'na ziyarette bulundu.

Ankara Kulübü'nden Yakup Odabaşı'na ziyaret!
Yayınlanma:

Ankara'nın seçkin sivil toplum kuruluşlarından biri olan Ankara Kulübü Derneği'nin Başkanı Dr. Metin Özaslan, dernek yöneticileri ve Seymenler, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında, Ankara türküleri eşliğinde Seymen oyunları da sergilendi.

''GÖLBAŞI DAHA DA GÜZELLEŞECEK''

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Ankara Kulübü Derneği ve Seymenlerin ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, Seymenlerin oyunuyla karşılanmanın büyük bir onur olduğunu ifade etti. Ankara Kulübü Derneği'nin ülkenin önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu vurgulayarak, Ankara'nın Başkent oluşunda derneğin büyük rolü olduğunu dile getirdi. Ankara'nın kültürel mirasının korunması ve tanıtılmasına yönelik derneğin çabalarını takdirle karşılayan Odabaşı, ziyaret için teşekkür ederek, Gölbaşı'nı daha da güzelleştireceklerine inandığını belirtti.

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.