Gölbaşı sokaklarında temizlik çalışmalarına devam!

Gölbaşı Belediyesinin çevre ve görüntü kirliliği ile mücadele kapsamında yürüttüğü temizlik çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin dört bir yanında gerçekleştirdikleri mıntıka temizliği ile Gölbaşı'nı daha yaşanabilir bir hale getiriyor.

Gölbaşı sokaklarında temizlik çalışmalarına devam!
Yayınlanma:

Gölbaşı'nın temizlik ve hijyen standartlarını yükseltmek amacıyla koordineli bir şekilde çalışan ekipler, gün boyu refüjlerden kaldırımlara, yollardan parklara kadar geniş bir alanda temizlik faaliyetleri yürütüyor. Çalı süpürgeleriyle kaldırımları ve yolları temizlerken, vakumlu yol süpürme araçları da cadde ve ara sokakları pırıl pırıl hale getiriyor. Ayrıca, çöp kutularındaki atıklar da düzenli olarak toplanarak çevre kirliliğinin önüne geçiliyor.

golbasibel.jpg

Yapılan bu titiz temizlik çalışmaları ile birlikte çevre ve görüntü kirliliği engellenirken, Gölbaşı'nın Ankara'nın en temiz ilçelerinden biri olma özelliği daha da pekiştiriliyor. Gölbaşı Belediyesi, halk sağlığı ve çevre bilinciyle hareket ederek, ilçe sakinlerine daha temiz ve sağlıklı bir yaşam ortamı sunma hedefini kararlılıkla sürdürüyor.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Göreve geldiğimiz günden bu yana belirlediğimiz önceliklerden biri olan halk sağlığı ve çevre kirliliğinin önlenmesi konusunda kararlı bir şekilde çalışıyoruz. Ekiplerimiz gece gündüz demeden sahada aktif bir şekilde görev yapıyor. Hedefimiz, Gölbaşılı hemşehrilerimize daha temiz ve sağlıklı bir çevre sunmak için elimizden gelen her çabayı göstermek ve bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürmek" dedi.

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.