Gölbaşı'nda bahar temizliği yapıldı!

Gölbaşı Belediyesi, vatandaşlarının buluşma noktası olan ilçedeki park ve bahçeleri daha modern ve temiz hale getirmek için titiz bir çalışma yürütüyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, gece gündüz demeden ilçedeki temizlik ve bakım çalışmalarını sürdürüyor.

Gölbaşı'nda bahar temizliği yapıldı!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Gölbaşı'nda parklarda yapılan temizlik ve bakım çalışmaları kapsamında oyun grupları, yaya yolları ve kamelyalar tazyikli su ile yıkanırken; çimler ise titizlikle biçildi. Ekipler, çöpleri çalı süpürgeleri ve üfleme makineleriyle toplayarak araçlara doldurdu. Ayrıca, park ve bahçelerdeki ışıklandırmalar da gözden geçirilerek bozuk olan aydınlatma lambaları yenileri ile değiştirildi. Gölbaşı'nın yeşil dokusunu oluşturan ağaçlar da budanarak düzenlendi.

golbasi.jpg

Park ve bahçelerin çevresindeki paslanmış ve yıpranmış demir teller de ekipler tarafından boyanarak görüntü kirliliği ortadan kaldırıldı.

“TÜM PARK VE BAHÇELERDE ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ SÜRÜYOR”

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu:

“Gölbaşı bizim evimiz ancak Gölbaşı parkları ve bahçeleriyle doğasıyla sadece ilçe sakinlerini değil, tüm Ankara'yı ağırlıyor. Biz de belediye olarak ilçedeki tüm park ve bahçelerde çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Parklarımızı pırıl pırıl yaparak misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlıyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren başlattığımız temizlik çalışmalarını gece gündüz devam ettiriyoruz. Hemşehrilerimize sağlıklı ve temiz bir ortam, gelecek nesillere ise temiz bir Gölbaşı bırakmak için çalışıyoruz, çalışacağız.”

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.