Ali İnandım

Ali İnandım

“10 yıl içinde İsrail diye bir devlet olmayacak”

“10 yıl içinde İsrail diye bir devlet olmayacak”

Yeni değil, 2012 yılı… Bu sözleri, Amerika’nın efsanevi Dışişleri Eski Bakanı, Amerika Ulusal Güvenlik Müsteşarlığı yapmış, dünyanın ağzına baktığı adamlardan Henrry Kissinger’ın söylediği yayıldı dünya medyasına. Yardımcısı sözleri yalanlamış ancak The New York Post’ta çıkan sözleri bir makalede değerlendiren siyasi analizci Dr.Kevin Barret, “The New York Post tarafından ‘harfi harfine’ alıntılanan Kissinger’in ‘10 yıl içinde artık İsrail olmayacak’ sözü, kati ve şartsız” diye başlamıştı makalesine.

Yani, “Kissinger’in sözünü, doğrulattım” diyordu girişte.

70 milyar dolar üzerinde bütçeye sahip 16 ABD İstihbarat Kurumu’nun, ‘İsrail-Sonrası Orta Doğu’ya Hazırlık’ adlı 82 sayfalık analizinin, tarih vermeseler de de Kissinger’la aynı fikirde olduğunu söylüyordu Barret.

Eylül 2015’de İran’nın dini lideri Ayetullah Ali Hamaney, “İsrail, gelecek 25 yılı göremeyecek” demişti.

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Barak Obama, “..Hükümetinin politikaları, İsrail’in varlığı için İran’ın nükleer silahlarından daha tehlikeli. Ülkesinin çıkarının nerede olduğunu bilmiyor..” demişti Benyamin Netanyahu için.

DÜNYANIN EN BÜYÜK KIŞLASI

Dünyanın gözü önünde çekinmeden Gazze’de sergilediği akla sığdırılamayan vahşetin boyutları, sanki bu söylemlerin devamını getirdiğini gösteriyor İsrail’in. Filistin’le beraber, kendini de mi yıkıyordu İsrail? Bir Netanyahu mu lazımdı acaba işlevi bitmiş yapay devlet İsrail için?

İsrail, Filistinliler için dünyanın en büyük cezaeviyse Yahudiler için de dünyanın en büyük kışlasıdır. En en zenginlerin hizmetkarı bir ordu devlet görüntüsünde.

Paranın dini, milleti, bayrağı zaten yoktu, dünya çapında masonik ve istihbari ilişkiler biçiminde örgütlenmiş Yahudiler’le işi bitti galiba bu en en zenginlerin? Dijital teknoloji ve milyarlarca insanı çok hızlı yönlendiren yaygın sosyal medya zinciri, ‘mehdi’ beklentisinden daha etkili oldu galiba en en zenginlerin planları açısından?

KENDİ AKIBETİNİ ELİYLE YAZIYOR İSRAİL

Eskiden kapalı yapılan Dünya Ekonomik Forumu(WEF) toplantıları, artık açık yapılıyor ve icabına nasıl bakacaklarını yüzüne söylüyorlar dünyanın. Özetle “Nüfusu azaltacağız, yep yeni bir ekonomik sistemle ulus devletleri bitirip tek dünya devleti kuracağız, bilincinizi bile teslim alacak, tanrınız olacağız” diyorlar açık açık.

Her şeyin fazlası zarar, zenginliğin fazlası da böyle oluyormuş demek; delirtiyor mutlaka!

Bu en en zenginler, Yahudiliğin Siyonist damarıyla açtı yolunu. Şimdi de devletle ilgisi olmayan kindar, vahşi bir kabile davranışı gösteriyor İsrail. Bir kez daha tüm Yahudiler hedefe kondu Tevrat’tan bu yana. Koyan da Yahudi… Uzatılan bütün elleri bileğinden koparan, kendinden başkasını ‘insan’ görmeyen kafa, insanlık içinde böyle yaşayabilir ancak.

İnsan evladının canlı canlı izlediği en dengesiz, en soğukkanlı soykırımlardan biri yazılıyor tarihe. İnsanlık tarihine, kendi eliyle akıbetini yazıyor İsrail.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ali İnandım Arşivi