30 Ağustos Zafer Bayramı Ankara'da coşkuyla kutlanacak! Ücretsiz 30 Ağustos konserler!

30 Ağustos Zafer Bayramı her yıl olduğu gibi yurdun dört bir yanında geniş katılımlı konserlere sahne olacak. Derya Uluğ, Tan Taşçı, Zeynep Bastık, Haluk Levent... 30 Ağustos Zafer Bayramı yurdun dört bir yanında konserlerle kutlanacak. 30 Ağustos Zaferi'nin 102'inci yılının coşkusu, Başkent Ankara'da da yaşanacak.

30 Ağustos Zafer Bayramı Ankara'da coşkuyla kutlanacak! Ücretsiz 30 Ağustos konserler!
Yayınlanma:

30 Ağustos Zafer Bayramı, tüm yurtta çeşitli törenlerle kutlanacak. Başkent Ankara başta olmak üzere 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda yurdun her köşesinde bayramın ruhunu ve anlamını yansıtan bir dizi etkinlik düzenlenecek.Ankara'nın ilçelerinde de 30 Ağustos etkinlikleri ve konserleri düzenlenecek. İşte 30 Ağustos'ta Ankara'da gerçekleştirilecek etkinlikler!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda birbirinden renkli etkinlik ve konserlere ev sahipliği yapacak.

TAN TAŞÇI ÇANKAYA'DA

Ankara’da, birbirinden ünlü sanatçılar sahne alacak. Bayram etkinlikleri kapsamında ilk olarak ünlü sanatçı Tan Taşçı, binlerce hayranıyla bir araya gelecek.

ABB'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "30 Ağustos Zafer Bayramındaki etkinliklerimize tüm Başkentliler davetlidir." denildi.

TOLGA KAYA, UĞUR ASLAN VE TAHİR AYDOĞDU...

Çankaya Belediyesinin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, şu ifadelere yer verildi:

"30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusunu Birlikte Yaşayalım! Tolga Kaya, Uğur Aslan ve Tahir Aydoğdu Ensemble eşliğinde Meliha Gülses eşsiz şarkılarıyla kutlamalarımıza eşlik edecek."

HALUK LEVENT ETİMESGUT'TA

Etimesgut Belediyesinin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "30 Ağustos Zafer Bayramımızı coşkuyla kutluyoruz! Ebedi Liderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde 30 Ağustos 1922’de Dumlupınar’da kazandığı büyük zaferin 102. yıl dönümünde, Ankara Kent Konseyi’nin katkılarıyla düzenlediğimiz Haluk Levent konseriyle..." ifadeleriyle duyurdu.

YENİMAHALLE'DE ZAFER BAYRAMI KUTLAMALARI BUGÜN BAŞLADI!

Yenimahalle Belediyesinin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, 30 Ağustos Zafer Bayramımızı Cumhuriyetin ilçesi Yenimahalle’de coşkuyla kutlamaya devam ediyoruz. Bugün saat 19.00'da Batıkent Murat Karayalçın Kent Meydanımızdaki Duygu Kutlu Konseri'ne tüm vatandaşlarımız davetlidir. " ifadleeri kullanıldı.

ÇAMLIDERE'DE 30 AĞUSTOS ÇOŞKUYLA KUTLANACAK!

Çamlıdere Belediye Başkanı Adem Ceylan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti:

"Çamlıdere'de Aluçdağı Yağlı Güreşlerimizin ardından şimdi de sosyal belediyecilik ve ilçemizin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla 30 Ağustos'ta özel bir etkinlik düzenliyoruz. "Murat 124 Sevdası" Zafer Kampı ve Halk Konseri! Etkinliğimiz, Murat 124 Kulübü aile kampıyla başlayacak ve 31 Ağustos'ta unutulmaz bir halk konseri ile devam edecek. Halk konserimizde, Mehmet Demirtaş, Ethem Yeşiltaş, Galip Poyraz Kılıçel, Yağmur Güneş ve Osman Boztepe gibi değerli sanatçılar sahne alacak. Tüm Çamlıdere’li hemşehrilerimizi ve ilçemizdeki misafirlerimizi etkinliğimize bekliyoruz."

DERYA ULUĞ, KEÇİÖREN'DE

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın Keçiören'de büyük bir çoşkuyla kutlanacağını açıkladı.

Özarslan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "30 Ağustos 1922'de Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde elde ettiğimiz büyük zaferimizin haklı gururunu ve sevincini T.C. Keçiören Belediyesi önünde Kalaba Kent Meydanı’nda önce bando ekibimizin coşkulu performansı ve ardından ünlü sanatçımız Derya Uluğ’un konseriyle yaşayacağız. Tüm hemşehrilerimizi bu kutlu bayramımızı birlikte kutlamak üzere Kalaba Kent Meydanı'na davet ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Ünlü Şarkıcı Derya Uluğ, Kalaba Kent Meydanı’nda saat 20.30'da hayranlarıyla buluşacak.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.