Tel sanatçısı Adil Öcal, Ankaralılara renkli tel ürünleri sunuyor

Ankara Altınpark Anfa Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen Adana Gastronomi ve Kültür Günleri'nde yer alan tel sanatçısı Adil Öcal, Ankaralılara tel ürünlerini sunuyor. Müşterilerin özel isteklere göre çalışmalar da yürüten tel sanatçısı, ışıklı, ışıksız, isimli, süs eşyaları ile taleplere yanıt veriyor.

Tel sanatçısı Adil Öcal, Ankaralılara renkli tel ürünleri sunuyor
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: SÜMER TAŞKIRAN

Tel sanatçısı Adil Öcal, anadolugazete.com.tr’ye yaptığı açıklamada, Adana'dan gelerek tel sanatına merak sardığını ve emekli olduktan sonra bu hobisine daha fazla zaman ayırdığını belirtti. Tel sanatını 3 yıldır sürdüğünü ifade eden Öcal, müşterilerin taleplerine göre ışıklı veya ışıksız bisiklet, motor gibi objeler yaptığını ifade etti.

whatsapp-image-2023-12-24-at-00-19-49.png

whatsapp-image-2023-12-24-at-00-19-49.pngAdana'da yaşayan Öcal, ailesinin müzikle ilgili bir geçmişe sahip olduğunu ve kendisinin belediyede konservatuvar eğitimi aldığını paylaşarak, “Ben bağlama çalıyorum. Aynı zamanda ses sanatçısıyım. Çocuklarım da müzikle ilgileniyor. Müzikle ilgili yeteneğimiz doğuştan olsa gerek. Bu yeteneği galiba ben de çocuklarıma miras bırakacağım.” dedi.

whatsapp-image-2023-12-24-at-00-19-48-3.png

Öcal, Adana’da karavan hayatını tercih ettiğini ve Adana'da Mustafalar Köyü'nde bir karavan kampında yaşadığını söyledi.

"FUARLARIN BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜ VAR"

Adana'dan gelen sanatçı, Ankaralıların fuara gösterdiği ilgiden memnun olduğunu ve etkinliğin hem işleri hem de sosyal etkileşimi olumlu yönde etkilediğini ifade ederek, “Bu tarz fuarların önemi çok büyük. Çünkü birleştirici bir yanı var. İnsanlar fuarlarda gerek somut gerekse manevi olarak kendilerini buluyor. Memleketleri ile ilgili özlemleri bir nebze de olsa gideriliyor.” şeklinde konuştu.

whatsapp-image-2023-12-24-at-00-19-48-1.png

Adana'nın ürünlerini tanıtmak ve hemşerilerle buluşmak adına fuarın önemine değinen Öcal, Anıtkabir'i ziyaret etme isteğini de paylaştı ve tüm Ankaralıları Fuar’a davet etti.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.