Altındağ Belediyesi 3-9 Eylül Halk Sağlığı Haftası dolayısıyla kadınlara sağlık taraması yapıldı

Altındağ Belediyesi'nin 3-9 Eylül “Halk Sağlığı Haftası” nedeniyle düzenlediği etkinlikte kadınlara sağlık taraması yapıldı.

Altındağ Belediyesi 3-9 Eylül Halk Sağlığı Haftası dolayısıyla kadınlara sağlık taraması yapıldı
Yayınlanma:

Altındağ Belediyesi, 3-9 Eylül Halk Sağlığı Haftası kapsamında bir etkinlik düzenledi. Ankara İl Sağlık Müdürlüğü ile işbirliği içinde Gültepe Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen bu programda, diyetisyenler ve hemşireler katılımcılara sağlık taramaları yaptı. Sağlık personeli, kan şekeri ve vücut kitle indeksi ölçümleri gerçekleştirerek, vatandaşlara sağlık durumu hakkında önemli tavsiyelerde bulundu. Ayrıca, tedavi yöntemleri ve egzersiz önerileri konusunda da bilgilendirme yapıldı. Programa yoğun ilgi gösteren Altındağlı kadınlar, etkinliği düzenleyen Altındağ Belediyesi'ne ve Başkan Tiryaki'ye teşekkürlerini sundular.

saglik-taramasi-2024-6.jpeg

“TÜM KADINLAR ÜCRETSİZ OLARAK FAYDALANABİLİYORLAR”

Sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini Altındağ’da hayata geçirdiklerini söyleyen Başkan Veysel Tiryaki, “Altındağ Belediyesi olarak Ankara İl Sağlık Müdürlüğümüz iş birliğiyle Halk Sağlığı Haftası nedeniyle bir program düzenledik. Altındağ’da sağlık hizmetlerini geliştirmek ve yaygınlaştırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Kadın Eğitim ve Kültür Merkezlerimizde spor ve egzersiz için alanlar da mevcut… Merkezlere üye olan kadınlar, tüm bu imkanlardan da ücretsiz olarak faydalanabiliyorlar” dedi.

saglik-taramasi-2024-2.jpeg

Başkan Tiryaki “Düzenlediğimiz sağlık seminerleri ve ücretsiz sağlık taramalarıyla halk sağlığını korumak ve halkımızı sağlık konularında bilinçlendirme çalışmalarımız devam edecek. Vatandaşlarımızın sağlığı bizler için çok önemli… Ne yapıyorsak Altındağlı vatandaşlarımızın iyiliği için yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

saglik-taramasi-2024-1.jpeg

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.