Altındağ Belediyesinden öğrencilere sınav desteği

Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, ilçede bu yıl sınava girecek olan 8'inci sınıf öğrencilerine LGS hazırlık kitabı dağıttı.

Altındağ Belediyesinden öğrencilere sınav desteği
Yayınlanma:

Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, ilçede sınava girecek öğrencileri unutmadı. Sınava girecek olan Altındağlı öğrencilere destek olmak için çalıştıklarını belirten Asım Balcı, "Altındağlı gençlerimizin sınav stresine bir nebze olsun ilaç olabildiysek ne mutlu bize!" dedi.

Öğrencilerin her zaman yanlarında olduklarını söyleyen Başkan Asım Balcı, her öğrencinin aynı imkana sahip olmadığına dikkat çekti.

Balcı, "Her öğrencimiz aynı imkanlara sahip değil. Öğrencilerimizin kaynaklara rahat ulaşamaması ya da imkanlarının el vermemesi, hayallerine kavuşmasına, başarıya ulaşmasına engel olmasın istiyoruz." diye konuştu.

asimbalci3.jpg

"ÖĞRENCİLERİN YANINDAYIZ"

Her yıl destek verdiklerini belirten Asım Balcı, ek ders alamayan, kaynak kitap bulamayan öğrencilerin geride kalmaması için çalıştıklarını söyledi.

asimbalci2.jpg

Öğrencilere hediye ettikleri LGS kitaplarının geçmiş dönem konularının tekrarı niteliğinde olduğunu kaydeden Başkan Balcı, "Öğrencilerimiz yeter ki derslerine çalışsın, hedeflerinden uzaklaşmasın. Biz daima yanlarındayız." şeklinde konuştu.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.