Altındağ'da 'anneler bilinçleniyor aileler mutlu oluyor!'

Altındağ Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenen Ulucanlar Yarı Açık Cezaevi Kültür Merkezi'nde düzenlenen “Bilinçli Anne ve Mutlu Aile” seminerine katılan kadınlara önemli bilgiler anlatıldı.

Altındağ'da 'anneler bilinçleniyor aileler mutlu oluyor!'
Yayınlanma:

Altındağ Belediyesi, ilçedeki çok sayıda kadını “Bilinçli Anne ve Mutlu Aile” konulu seminerde bir araya getirdi.

Altındağ Belediyesi ve Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen “Bilinçli Anne ve Mutlu Aile” seminerine, Altındağ Belediyesi bünyesinde hizmet veren Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi, gençlik merkezi ve kütüphane üyesi kadınlar katıldı. Ulucanlar Yarı Açık Cezaevi Kültür Merkezi’nde düzenlenen seminer, Altındağlı kadınlardan yoğun ilgi gördü.

altindag-kadinlar.jpg

TERÖR KONUSUNDA ÖNEMLİ BİLGİLER AKTARILDI

Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen seminerde, terör örgütlerinin eleman temin etme yöntemleri, hedef belirleme stratejileri, özellikle suç örgütlerinin sosyal medya üzerinden yapmış olduğu provokatif çalışmalar ve sosyal medyanın terör amaçlı kullanımının yaygınlaşması ile ilgili bilgilendirmeler ve sunum yapıldı. Terörle mücadele konusunda bilgilenen katılımcılar, olası tehlikelerden çocuklarını ve ailelerini nasıl korumaları gerektiği konusunda da bilinçlendiler.

altindagkadinlar2.jpg

Seminere katılan Beşikkaya Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi üyelerinden Nuriye Kellegöz, “Semineri çok beğendim, çok verimli oldu. İyi ki katılmışım diyorum. Öğrendiğim bilgileri kızlarıma da anlattım. Tedbir alma konusunda bilinçlendim." sözleriyle memnuniyetini dile getirdi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.