Altındağ'da kreş öğretmenleri bilinçlendiriliyor

Ankara'nın Altındağ Belediyesi’nden kreş öğretmenlerine iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verildi.

Altındağ'da kreş öğretmenleri bilinçlendiriliyor
Yayınlanma:

Altındağ’da kreşlerin sevgi dolu ortamını ve çocukların güvenliğini artırmak amacıyla Altındağ Belediyesi tarafından “İş Sağlığı ve Güvenliği” konulu bir seminer düzenlendi. Seminere Altındağ Belediyesi’nin Ali Ersoy, Güneşevler, Aydınlıkevler ve Kuzey Ankara kreşlerinde görev yapan öğretmenler katıldı.

altindag-kres-1.jpg

Seminerde, 6311 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu çerçevesinde iş sağlığı ve güvenliği hakkında kapsamlı bilgiler verildi. Katılımcılara, iş yerinde alınması gereken önlemler, sorumluluklar ve riskler hakkında detaylı eğitim sunuldu. Eğitim sonunda, tüm katılımcılara sertifikalar takdim edildi.

kres-ogretmen-seminer-2024-2.jpeg

Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, çocukların güvenliğini ve kreşlerdeki düzeni en üst seviyede tutmaya özen gösterdiklerini belirterek, “Bu seminer, minik yavrularımızın iyiliği ve güvenliği açısından büyük önem taşıyor. İş sağlığı ve güvenliği, iş yerindeki olası kazaları önlemek için hayati öneme sahip. Ayrıca, bu tür seminerler personelimizin sağlık ve güvenlik konularında bilinçlenmelerine katkıda bulunuyor” dedi. Başkan Tiryaki, eğitimlerin devam edeceğini ve çocukların güvenliğine verdikleri önemin altını çizdi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.