Ankara Büyükşehir Belediyesine ait şantiyede bir işçiye pitbull saldırdı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı'na bağlı Güvercinlik Şantiyesi'nde, temizlik işçisi Recep Altay, şantiye içinde Şube Müdürü tarafından beslenen bir Pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğradı.

Ankara Büyükşehir Belediyesine ait şantiyede bir işçiye pitbull saldırdı
Yayınlanma:

Sosyal medyada yayılan görüntülere göre, işini yaparken aniden köpeğin saldırısına maruz kalan Altay, omzundan ve bacağından yaralandı. İşçinin ayrıca başına da darbe aldığı görüldü. Olay esnasında diğer işçilerin, köpeği Altay’dan uzaklaştırmak için yoğun çaba sarf ettiği ve yerde yatan işçinin bilincinin açık olduğu görüldü.

Görüntülerde işçilerin panik içinde köpeği ayırmaya çalıştığı ve bu süreçte "Köpeği adamdan ayıramadık", "Şef vur dese vururum", "Vuracaktım da bir şey derlerse diye vuramadım" gibi konuşmalar yaptığı duyuluyor. Bu diyaloglar, işçilerin köpeği etkisiz hale getirme konusunda çekinceleri olduğunu ortaya koyuyor.

Gazeteci Zafer Şahin'in iddiasına göre, saldırıya uğrayan işçi Recep Altay, olay sonrası hastaneye kaldırıldı ve bir süre tedavi gördü. Saldırgan Pitbull ise başka bir yere nakledildi. Olay, iş güvenliği ve hayvan saldırıları açısından önemli bir tartışmayı alevlendirdi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.