Ankara Ulus Hali’nde yumurta fiyatlarında düşüş müjdesi

Ankaralılar ucuz yumurtaya kavuşuyor... Ankara Ulus Hali’nde yıllardır toptancılık yapan Mustafa Koç, 2024 yılının başında yumurta fiyatlarında yaşanan düşüşü müjdeledi. Koç, anadolugazete.com.tr’ye yaptığı açıklamada, yumurtada gerçekleşen indirimi değerlendirdi ve vatandaşlara daha uygun fiyatlar sunmanın sevincini paylaştı.

Ankara Ulus Hali’nde yumurta fiyatlarında düşüş müjdesi
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: SÜMER TAŞKIRAN

Mustafa Koç, uzun yıllardır Ankara Ulus Hali’nde toptancılık yapan bir iş insanı olarak, 2024 yılına girişte yumurta fiyatlarındaki olumlu değişikliği duyurdu. Koç, yumurta fiyatlarında yaşanan düşüşle ilgili yaptığı açıklamada, Ankaralılara uygun fiyatlarla yumurta temin etme imkanı tanıdıklarını belirtti.

1.jpg

Yumurta fiyatlarında yaşanan düşüş, Ankara Ulus’ta toptan alımlarda kendini gösteriyor. Mustafa Koç, 30'lu koli beyaz yumurtanın şu anda 95 TL'ye satıldığını, market fiyatlarının ise 110 TL - 115 TL civarında olduğunu ifade etti. Koç, “Orta boy yumurtanın markette 100 TL olduğu bir dönemde, Ulus’ta ise 30'lu yumurtanın 95 TL'den satılması Ankaralılardan yoğun ilgi görüyor. Ulus Hali, genel itibariyle marketlere oranla Ankara'nın tercih ettiği bir yer. Piyasaya göre yüzde 20-40 oranında fark var.” şeklinde konuştu.

2.jpg

“FİYATLARDAKİ DÜŞÜŞÜN MARKETLERE DE YANSIMASINI TEMENNİ EDERİM”

Mustafa Koç, marketlerdeki fiyatların henüz düşmediğini ancak Ankara Ulus Hali'ndeki düşüşün devam edeceğini umduğunu belirterek, "Bizim burada hızlı sirkülasyonumuz var. Yumurtadaki bu düşüş devam edecek gibi görünüyor. İnşallah daha çok düşer. Fiyattaki düşüşün marketlere de yansımasını ve örnek teşkil etmesini temenni ederim." temennisinde bulundu.

3.jpg

“ASGARİ ÜCRET ARTINCA BİR ŞEY DEĞİŞMİYOR”

Koç, yumurta fiyatlarının eski günlerine dönmesini arzu ettiklerini belirterek, "Eskiden 13 -14 liraya sattığım günleri bilirim. Yani keşke o günler geri gelse. Asgari ücret zamlanınca bir şey değişmiyor. Aynı oranda zamlar da artıyor. Dolayısıyla keşke fiyatlar düşse de herkesin alım gücü olsa." ifadelerini kullandı.

4.jpg

Mustafa Koç, yumurta fiyatlarındaki bu olumlu değişikliğin devam edeceğini umut ederken, vatandaşlara daha uygun fiyatlar sunmak için düşük kâr marjıyla çalıştıklarını vurguladı.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.