Ankara'da köpeklerle pilates yaptılar

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde sporseverler, "Ruh Terapisi" projesi kapsamında köpeklerle pilates yaptı. Veteriner teknikeri ve fizyoterapist Yağmur Denli, "İnsanlarla hayvanların enerjisini birleştiriyoruz" dedi.

Ankara'da köpeklerle pilates yaptılar
Yayınlanma:

Ankara'nın Gölbaşı ilçesine bağlı İncek'te bir araya gelen sporseverler, köpeklerle pilates yaptı. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlenen "Ruh Terapisi" etkinliğinde renkli görüntüler ortaya çıktı.

Sporsever kadınlar eğitmen eşliğinde pilates yaparken, beraberinde getirdikleri köpekler de sahiplerinin desteğiyle pilatese eşlik etti. "Ruh Terapisi" projesine katılan katılan köpekler, etkinlik sonunda mamayla ödüllendirildi.

kopek.jpg

Projeyi geliştiren isimlerden biri olan veteriner teknikeri ve fizyoterapist Yağmur Denli, "İnsanların pilates yaparken kazandığı pozitif enerjiyle hayvanların onlara kattığı enerjiyi birleştiriyoruz. Hem hayvanlarımız sosyalleşiyor, etkinlik yapıp hareket etmiş oluyor hem de ruhlarımızı iyileştiriyoruz" açıklamasında bulundu.

Pilates eğitmeni Tuğçe Dökmeci ise "Köpeklerle pilates yapmak insanlarda pozitif bir etki yaratıyor. Hayvanlar da bu şekilde sahipleriyle büyük bir bağ kuruyor" dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.