Seçim bitti, Ankara'da billboardlara rağbet gitti!

Türkiye genelinde 31 Mart'ta yapılan yerel seçimlerde Ankara'da "billboard kavgaları" olurken, seçimin ardından ilgi reklam panolarına olan ilgi bir hayli azaldı. Öyle ki boş kalan billboardlarda eski liderlerin afişleri yeniden gün yüzüne çıktı.

Seçim bitti, Ankara'da billboardlara rağbet gitti!
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: ESRA SARI

Geçtiğimiz mart ayında gerçekleştirilen yerel seçimlerde vatandaşlar kendilerine 5 yıl önderlik edecek yerel yöneticileri seçmek için sandığa gitti. Seçimler öncesinde adaylar aydınlatma direkleri, otobüs durakları ve trafik levhaları başta olmak üzere birçok yere afişlerini asmıştı.

Seçim sürecinde liderler ve belediye başkan adayları billboardlara afişlerini asarak reklamlarını yaptı. Seçim sürecinde, adayların kendilerini tanıtmak amacıyla yoğun şekilde kullandıkları bu tür reklam çalışmaları, seçimlerin sona ermesiyle birlikte çevrede rahatsız edici bir görüntü oluşturdu. Kentin çeşitli bölgelerinde rastlanan reklamlar, estetik açıdan rahatsızlık verirken çevre kirliliğine de neden oldu.

kemal.jpg

KILIÇDAROĞLU'NUN AFİŞİ HÂLÂ DURUYOR

Çankaya ilçesine bağlı Çukurambar semtinde yer alan billboardlarda Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ve Yeni CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in afişleri bulunuyor. anadolugazete.com.tr ekibi, semte bulunan ve köktü görüntülere neden olan düzensiz billboardları görüntüledi.

bsl.jpg

SEÇİMDEN SONRA BİLLBOARDLAR BOŞ KALDI!

Ankara'da 31 Mart yerel seçimlerinden sonra boş kalan afiş panoları da seçim sürecinin ardından dikkat çekmeye başladı.

bilboard.jpg

Seçim döneminde siyasi parti adayların yoğun olarak kullandığı bu panolar, oy verme işlemlerinin tamamlanmasıyla birlikte boşaldı. Özellikle şehir merkezlerinde ve ana caddelerde bulunan afiş alanlarının boş kalması, çevre estetiği açısından kötü bir görüntü oluşturmaya devam ediyor.

İlgili Haberler
 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.