Başkent Marketlerde haftanın güncel et fiyatları!

Ankara'nın tercih edilen Başkent Marketlerinde anadolugazete.com.tr olarak haftanın değişen et fiyatlarını inceledik. Market görevlileri, hafta ortasında yeni sevkiyatın beklendiğini ve et reyonlarında çeşitliliğin artacağını belirtti.

Başkent Marketlerde haftanın güncel et fiyatları!
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: GAMZE ERDOĞAN

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından denetlenen Başkent Marketler'de, haftanın güncel et fiyatları belli oldu. Ankaralı vatandaşların uygun fiyatlı ve kaliteli ürünleriyle tercih ettiği Başkent Marketlerde, bu hafta et ürünlerindeki fiyatlar şöyle:

dana.jpg

- Kuzu Kol: 549 TL/kg
- Kuzu But: 569 TL/kg
- Antikot: 620 TL/kg
- Dana Gulaş: 555 TL/kg
- Dana Kuşbaşı: 529 TL/kg
- Dana Rulo Döş: 510 TL/kg
- Dana Nuar: 559 TL/kg

ET ÜRÜNLERİNDE ÇEŞİTLİLİK ARTACAK

Market görevlileri, et reyonlarında hafta ortasına doğru yeni sevkiyat beklediklerini ve reyonun bu dönemde daha da hareketleneceğini belirtti. Bu durum, özellikle et ürünlerinde çeşitliliğin artmasını ve taze ürünlerin raflarda yerini almasını sağlayacak.

dana2.jpg

BAŞKENT MARKETLER NEDİR?

Başkent Marketler, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin denetiminde faaliyet gösteren ve şehrin çeşitli noktalarında hizmet veren marketler zincir olarak vatandaşa hizmet ediyor. Başkent Marketler, vatandaşlara geniş bir ürün yelpazesi sunarak özellikle et ve süt ürünlerinde kaliteyi uygun fiyatlarla buluşturuyor. Bu marketler, Ankaralıların günlük ihtiyaçlarını karşılarken, ekonomik alışverişin de adresi olmayı hedefliyor. Başkent Marketler'de sunulan ürünler, Belediye denetiminde olması, vatandaşlar için güvenilir bir alışveriş ortamı yaratıyor.

İlgili Haberler
 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.