Çankaya'da Engelliler Günü için etkinlik

Çankaya Belediyesi tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü için birçok etkinlik düzenleniyor.

Çankaya'da Engelliler Günü için etkinlik
Yayınlanma:

Çankaya Belediyesi 3 Dünya Aralık Engelliler Günü dolayısıyla etkinlikler organize ediyor. Yapılan etkinliklerden ilki Yılmaz Güney sahnesinde gerçekleşti. Burada Aşık Veysel Engelsiz Yaşam Merkezi üyeleri tarafından yapılan müzik ve dans gösteri büyük beğeni topladı.

KURSİYERLER VE AİLELERİ EĞLENCELİ VAKİT GEÇİRDİ

Program, 'Müzik Atölyesi' performansıyla başladı. Kursiyerler, bateri çaldı, şarkı söyledi ve piyano eşliğinde klasik müzik dinletisi sundu. Gösteri, kursiyerlerin grup danslarını sergilediği 'Dans Atölyesi' ile devam etti. Aşık Veysel Engelsiz Yaşam Merkezi çalışanlarından oluşan Grup Senkron, perküsyon çalarak motivasyonu artıran ve enerjiyi yükselten Ritim Performansı ile katılımcıları etkiledi. Kursiyerler ve aileleri, perküsyon performansına danslarla eşlik ederek keyifli bir zaman geçirdi.

engelliler.jpg

Engelliler Günü çerçevesindeki bir başka etkinlik, Aşık Veysel Engelsiz Yaşam Merkezi'nde gerçekleşecek. 3 Aralık Pazar günü düzenlenecek etkinlikte, Aşık Veysel Engelsiz Yaşam Merkezi kursiyerleri, hazırladıkları çalışmaları izleyicilere sunacak.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.