Dikmen'deki cinayette kan donduran gelişme: 'Katliam yapacağım' demiş

Ankara Dikmen'de kızını ve oğlunu öldürdükten sonra kendisi de intihar eden Murat Keklik'in boşanma aşamasında olduğu eşine daha öncesinde 'katliam yapacağım' dediği iddia edildi.

Dikmen'deki cinayette kan donduran gelişme: 'Katliam yapacağım' demiş
Yayınlanma:

Ankara'nın Çankaya ilçesine bağlı Dikmen Mahallesi'nde gerçekleşen olayda, alkol ve kumar bağımlısı olduğu iddia edilen Murat Keklik, ailevi sorunlar yaşadığı gerekçesiyle kızı ve oğlunu öldürdükten sonra kendisi de intihar etti.

'KATLİAM YAPACAĞIM' DEMİŞ

Olay, Murat Keklik'in kayınbiraderinin evinde, 14 yaşındaki oğlu Yağız Keklik ve 11 yaşındaki kızı Doğa Keklik'i rehin almasıyla başladı. Boşanma sürecindeki eşi Cemile Keklik'i telefonla arayarak çocuklarını öldüreceğini bildiren Keklik'in ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi.

Polis ekipleri uzun süre kapalı kapı ardından ses alamayınca operasyon düzenledi. Evde yapılan operasyonda, Murat Keklik'in tabancayla oğlu Yağız ve kızı Doğa'yı öldürdüğü ve ardından aynı silahla intihar ettiği belirlendi. Cesetler, Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, çocukların Ankara Gölbaşı'nda, Murat Keklik'in ise Sivas'ta defnedileceği öğrenildi.

Tanıkların ifadelerine göre, saldırganın daha önce bir duruşmada "Katliam yapacağım" dediği iddia edildi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.