Sincan Belediyesinden çölyak hastalarına maddi destek!

Sincan Belediyesi, çölyak hastalarının günlük yaşamlarını kolaylaştırmak amacıyla önemli bir farkındalık çalışması başlattı. Belediye Başkanı Murat Ercan önderliğinde yürütülen bu çabalar kapsamında, ilçede yaşayan 432 çölyak hastası vatandaşa sosyal destek kartıyla bin TL destek ödemesi yapıldı.

Sincan Belediyesinden çölyak hastalarına maddi destek!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Sincan Belediyesi, çölyak hastalarının yaşam kalitesini artırmak için önemli adımlar atıyor.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, göreve geldiği günden bu yana çölyaklı vatandaşların yaşadığı zorluklara duyarlılık gösteriyor ve düzenli olarak üç ayda bir destek ödemelerini gerçekleştiriyor. Bu kapsamda, bir evde birden fazla çölyak hastası bulunan ailelere ise 2 bin TL destek sağlanıyor.

VATANDAŞLAR GLÜTENSİZ GIDAYA ERİŞİYOR

Sosyal destek kartıyla sağlanan bu yardımlar sayesinde çölyak hastaları, ilçedeki marketlerden glütensiz ürünleri kolaylıkla temin edebiliyor. Vatandaşlar, Belediye Başkanı Murat Ercan'a verdiği destekten dolayı teşekkürlerini iletiyor.

Murat Ercan ise konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Çölyaklı kardeşlerimizin yaşadıkları zorlukları çok iyi anlıyoruz. Onların ihtiyaçlarını karşılamak ve yaşamlarını kolaylaştırmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Sincan Belediyesi olarak çölyaklı vatandaşlarımızın her zaman yanındayız ve desteklerimizi sürdüreceğiz." şeklinde konuştu.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.