Ercan, personellerle iftar yemeğinde!

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, seçim sonrası belediye çalışanlarıyla bir araya gelerek iftar yemeği düzenledi. Fatih Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşen bu özel buluşma, coşku dolu anlara sahne oldu.

Ercan, personellerle iftar yemeğinde!
Yayınlanma:

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, belediye personelleriyle birlikte bir iftar yemeği gerçekleştirdi. İftar yemeğinde bir konuşma gerçekleştiren Ercan, çalışma arkadaşlarına seçim sürecindeki özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

''BÜYÜKŞEHİR BELEDİYELERİNİN YAPAMADIĞINI BAŞARDIK''

Konuşmasında, belediyenin son 5 yılda gerçekleştirdiği önemli yatırımlara değinerek, "Sincan Belediyesi olarak, büyükşehir belediyelerinin yapamadığını başardık. Bu başarıyı elde etmemizde sizlerin emeği büyük. Sizler, bu kurumun en önemli parçalarısınız." ifadelerine yer verdi.

Belediyenin vatandaş odaklı hizmet anlayışına vurgu yaparak, "Belediyeci sabırlıdır, hoşgörülüdür, güler yüzlüdür. Bu zamana kadar ortaya koyduğunuz yüksek performanslarınızdan dolayı her birinize teşekkür ediyorum." diyerek çalışma arkadaşlarına olan memnuniyetini dile getirdi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.