Etimesgut'ta Cumhuriyet Kupası Halı Saha Futbol Turnuvası heyecanı

Etimesgut'ta sivil toplum kuruluşları, muhtarlıklar, çeşitli kurumlar ve üniversiteler arasında Cumhuriyet Kupası Halı Saha Futbol Turnuvası heyecanı başladı.

Etimesgut'ta Cumhuriyet Kupası Halı Saha Futbol Turnuvası heyecanı
Yayınlanma:

Etimesgut Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları, muhtarlıklar, çeşitli kurumlar ve üniversitelerin katılımıyla Cumhuriyet Kupası Halı Saha Futbol Turnuvası düzenliyor.

Turnuvaya katılacak takımlar, her cumartesi günü 18:00 ile 22:00 saatleri arasında Şeker Spor sahasında maçlarını gerçekleştirecek. Yarı finale yükselen dört takım ise ödüllendirilecek.

thumbs-b-c-8512e43d734e7b77ed04a9d273b97618.jpg

"SPOR FAALİYETLERİNİ ÖNEMSİYORUM"

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu,” Bu tarz spor faaliyetlerini çok önemsiyorum. Organize etmiş olduğumuz bu turnuva ile vatandaşlarımızın hem kaynaşmasını hem eğlenmelerini hem de spor yapmalarını teşvik ediyoruz. Cumhuriyet Kupası Halı Saha Futbol Turnuvasını adil ve rekabetçi bir ortamda sağlayacağız. Takımlar arasında fair play ruhunun ön planda tutulması amaçlanacaktır. Şimdiden tüm takımlara başarılar diliyorum ve tüm vatandaşlarımızın katılımlarını bekliyorum” ifadelerini kullandı.

Turnuvaya katılım sağlamak isteyen kişiler için belirli şartlar bulunmaktadır. Başvuracak kişilerin 30 yaş ve üzerinde olması, son 3 yıl içerisinde profesyonel ya da amatör kulüplerde oynamamış olması gerekmektedir. Ayrıca kimlik fotokopisi, tarihçeli ikametgah belgesi ve futbol oynamaya engel bir sağlık durumu olmadığını belirten yazılı bir beyan da başvuru belgeleri arasında istenmektedir.

thumbs-b-c-f3258a3eeab1a4c26da470d8e54a6b53.jpg

KURA ÇEKİMİ 25 EKİM'DE

Takım listelerinin teslim edilmesinin ardından, kura çekimi 25 Ekim 2024 Cumartesi günü saat 14:00'te Etimesgut Kent Konseyi salonunda gerçekleştirilecektir. Turnuvanın düzenlenmesinden sorumlu olan Tertip Komitesi ise şu isimlerden oluşmaktadır: Kent Konseyi Başkanı Ayhan YILMAZ, Kent Konseyi Spor Çalışma Grubu Başkanı Hacer AKYÜZ, Kent Konseyi Spor Çalışma Grubu Üyeleri Hasan YILDIRIM, Abdurrahman ACER ve Adem ARSLAN ile Şekerspor Temsilcisi Erkan GÜNER.

thumbs-b-c-309b556765c5b1ccee025b88bc93ae32.jpg

TURNUVA ÖDÜLLERİ

Turnuva sonucunda Etimesgut Belediyesi tarafından düzenlenecek olan ödül töreninde:
1. Olan takıma şampiyonluk kupası, şampiyon takımın oyuncularına madalya,
2. Olan takıma ikincilik kupası, takımın oyuncularına ikincilik madalyası,
3. Olan takıma 3.lük kupası, takımın oyuncularına başarı belgesi,
4. Olan takıma 4. kupası, takımın oyuncularına başarı belgesi verilecektir.
Maçlar sırasında İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından güvenlik önlemleri alınacak olup; temizlik hizmetleri de, Etimesgut Belediyesi tarafından yapılacaktır.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.