Gölbaşı Belediyesine ISO 50001 Belgesi!

Gölbaşı Belediyesi, enerji tasarrufu ve verimliliği konusundaki başarılı çalışmalarıyla Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından akredite edilen kuruluşlarca verilen ISO 50001 Belgesi’ni almaya hak kazandı.

Gölbaşı Belediyesine ISO 50001 Belgesi!
Yayınlanma:

Enerji tüketiminin doğru yönetimi, maliyetlerin düşürülmesi ve çevresel etkinin azaltılması gibi alanlarda önemli avantajlar sunan ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi Belgesi, yetkili firma Çözümcü Danışmanlık’ın Genel Müdürü İsmail İşler tarafından, Gölbaşı Belediye Başkan Yardımcısı Tahsin Polat’a teslim edildi.

HEDEF: ENERJİ MALİYETLERİNİ AZALTMAK

"Enerjinizi sürdürülebilir hale getirin, geleceğinizi koruyun" sloganıyla yürütülen çalışmalarla dikkat çeken Gölbaşı Belediyesi, enerji kaynaklarının oluşturulması, sera gazı salınımının azaltılması ve tüm belediye çalışanlarına verilen hizmet içi eğitimlerle farkındalık yaratılması süreçlerinde başarılı oldu. Bu çalışmalar, belediyenin ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi Belgesi'ni almasında önemli rol oynadı.

Belediye, bu belgeyle enerji verimliliği konusundaki çalışmalarını daha sistematik bir hale getirirken, enerji maliyetlerini de azaltmayı hedefliyor. ISO 50001 belgesi, enerji yönetimi süreçlerinin etkin bir şekilde yürütüldüğünü ve enerji verimliliğinin sürekli olarak artırıldığını kanıtlayan uluslararası bir standart olarak kabul ediliyor.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.