Gölbaşı'nda bu noktada iş var!

Ankara Gölbaşı Belediyesi 'Kariyer Noktası' ile iş arayanları ve işverenleri buluşturuyor.

Gölbaşı'nda bu noktada iş var!
Yayınlanma:

Gölbaşı Belediyesi, Kariyer Noktası aracılığıyla iş arayan vatandaşlarla personel alımı yapacak firma yetkililerini bir araya getirerek istihdamı desteklemeyi sürdürüyor. İlçedeki işsizlik sorununu çözmek amacıyla çalıştıklarını belirten Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, “İlçemizin gelişimi ve vatandaşlarımızın refahı için iş olanaklarının artırılması en büyük hedeflerimizden biridir,” ifadelerini kullandı.

gaaoerlxgaedddo.jpg

"KÖPRÜ GÖREVİ ÜSTLENİYOR"

Gölbaşı Belediyesi, iş arayanlar ile işverenler arasında köprü görevi üstleniyor. Sağlık sektöründen market zincirlerine kadar farklı alanlarda faaliyet gösteren birçok firma, Kariyer Noktası aracılığıyla belediyeyle iletişim kurarak iş arayanlarla buluşuyor. Belediyenin sosyal medya hesaplarından yapılan duyurularla veya daha önce özgeçmiş bırakan vatandaşlar aranarak Belediye Meclis Salonu'ndaki görüşmelere davet ediliyor. Bu görüşmelerde vatandaşlar, şirket yetkilileriyle birebir iletişim kurarak, alım yapılacak pozisyonlar hakkında detaylı bilgi alma fırsatı yakalıyor. Şirket temsilcileri, başvuru şartları ve işe alım süreçleri hakkında bilgilendirme yapıyor. Toplantının sonunda, iş başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar, başvuru formlarını doldurarak yetkililere teslim ediyor.

gaaogtpxqaaxc9w.jpg

“İSTİHDAM SORUNU HEPİMİZ İÇİN ÖNEMLİ”

Başkan Yakup Odabaşı, Gölbaşı’nda işsizlik oranını azaltmak ve vatandaşlara yeni iş imkanları sunmak amacıyla bu tür iş birliklerinin önemine vurgu yaptı. Odabaşı, “İstihdam meselesi hepimiz için büyük bir öneme sahip. İlçemizin gelişimi ve vatandaşlarımızın refahı için iş olanaklarının artırılması en büyük hedeflerimizden biridir. Gölbaşı Belediyesi olarak bu konuda elimizi taşın altına koymaktan çekinmedik ve her zaman halkımızın yanında olduk. Bu tür iş birlikleriyle, hem iş arayan kardeşlerimize yeni fırsatlar sunuyoruz hem de ilçemizdeki işletmelerin ihtiyaç duyduğu kalifiye elemanları temin etmelerine destek oluyoruz. Hep birlikte Gölbaşı’nı daha yaşanabilir ve ekonomik açıdan daha güçlü bir ilçe haline getirmek için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.