Halk Ekmek’e zam geldi, vatandaşın tercihi değişmedi!

Ankara'da geçtiğimiz günlerde Halk Ekmek’e yapılan 1,50 TL'lik zamla birlikte ekmek fiyatı 8 TL’ye yükseldi. Ancak artan fiyatlara rağmen Halk Ekmek, vatandaşların ilk tercihi olmaya devam ediyor. Uygun fiyatlı ve kaliteli ekmek üretimiyle bilinen Halk Ekmek, özellikle dar gelirli aileler için önemli bir destek sunmayı sürdürüyor.

Halk Ekmek’e zam geldi, vatandaşın tercihi değişmedi!
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: GÜNSU ÖZMEN

Ankara'da geçtiğimiz günlerde Halk Ekmek’e yapılan 1,50 TL'lik zamla birlikte ekmek fiyatı 8 TL’ye yükseldi. Zammın ardından bazı vatandaşlar artışa tepki gösterse de, genel olarak Halk Ekmek’in hala ekonomik bir seçenek olduğu konusunda hemfikir oldu. Piyasadaki diğer fırınlardaki ekmek fiyatlarının 10 TL ve üzerine çıkması, birçok tüketiciyi Halk Ekmek’e yönlendirmeye devam ediyor. Özellikle un ve diğer hammadde maliyetlerindeki yükselişin sektörde fiyatları artırdığı bilinirken, Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Halk Ekmek, kaliteli ürünü uygun fiyatlarla sunma politikasını koruyacağını belirtti.

1-1.png

VATANDAŞLAR ZAMMA RAĞMEN HALK EKMEK’TE ISRARCI

Zamma rağmen Halk Ekmek önündeki uzun kuyruklar dikkat çekiyor. Vatandaşlar, ekonomik sıkıntılar yaşadıkları bu dönemde bütçelerine katkı sağlamak adına Halk Ekmek’i tercih etmeye devam ediyor. Dar gelirli aileler, emekliler ve öğrenciler, günlük gıda ihtiyaçlarını karşılamak için Halk Ekmek’i vazgeçilmez buluyor.

Mustafa Bey, “Ekmek fiyatları her yerde arttı ama Halk Ekmek yine de daha uygun. Hem kaliteli hem de ulaşılabilir. Bu yüzden tercih etmeye devam edeceğim” diyen emekli vatandaş, zamma rağmen Halk Ekmek’in hâlâ ekonomik bir seçenek olduğunu vurguladı.

1.png

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Halk Ekmek’te kalite standartlarını koruyarak, maliyet artışlarına rağmen uygun fiyatlarla hizmet vermeye devam edecek.

Zor ekonomik koşullar altında temel gıda maddelerine olan talep artarken, Halk Ekmek’in vatandaşlar için önemi her geçen gün daha da artıyor.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.