HiltonSA Genel Müdürü Hoşgül, Anadolu Gazete'ye konuştu

Ankara HiltonSA Genel Müdürü Cemal Hoşgül, 2023 Ankara Askeri Ataşesi Eşleri Yıllık Uluslararası Kış El Sanatları Fuarı'na ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Hoşgül, "Bu tür anlamlı faaliyetler yapan insanlara minnettarız." dedi.

HiltonSA Genel Müdürü Hoşgül, Anadolu Gazete'ye konuştu
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: SÜMER TAŞKIRAN

FOTOĞRAF: SAMET EKER

Ankara Hilton, depremzedeler için anlamlı bir fuara ev sahipliği yaptı. anadolugazege.com.tr muhabiri Sümer Taşkıran’a önemli açıklamalarda bulunan HiltonSA Genel Müdürü Hoşgül, şu ifadelere yer verdi:

"Türkiye'deki askeri ataşelerin eşleri ve ataşeler, ihtiyaç sahiplerine destek amacıyla bir araya gelerek kermes düzenlediler. Evlerinde hazırladıkları ve kendi ülkelerine dair ürünlerin sergilendiği stantlarda satıştan elde ettikleri gelirle hedefe yönelik bağışlar yapıyorlar. Bizim için Ankara'daki en anlamlı etkinliklerden biri gerçekleşti. Bu sene özellikle deprem bölgesinde ihtiyacı olanlar tespit edilmiş. Depremzedeler için bu faaliyeti yapıyorlar.

Böyle anlamlı bir etkinliğin Ankara Hilton’da yapılıyor olması bizim için çok büyük keyif ve gurur kaynağı. Büyükelçilerin eşleri, ataşelerin eşlerine destek vererek birlikte bu işi organize ediyorlar ama ağırlıklı olarak tabii ki ataşe eşleri yapıyor ve ataşeler de hanımlara yardımcı oluyor. Sonuçta hepsi yabancı elçiliklerin mensupları ve buradaki satıştan elde ettikleri parayı ise Türk halkına destek olmak amaçlı kullanıyorlar. Bu nedenle biz de ülke olarak bu tür anlamlı faaliyetler yapan insanlara minnettarız."

hiltonsa1.jpg

“KARŞILIKLI MUTLUYUZ”

Şengül, HiltonSA olarak askeri ataşe eşlerinin bağış faaliyetlerine destek olmaktan memnuniyet duyduklarını belirterek, "Onlarla zaten yıl boyu görüşüyoruz. Ya onların faaliyetlerine ev sahipliği yapıyoruz ya da elçiliklerde birtakım faaliyetler (kokteyller, resepsiyonlar vb.) olduğu zaman etkinliklerde biz de onlara yardımcı oluyoruz. Şimdi ise sıra bizde. Otelimizi onlara açtık ve bu faaliyeti burada yapabilmeleri için imkan tanıdık. Karşılıklı mutluyuz. Onlar bizi, biz de onları çok seviyoruz. Yabancı misyon bizim için çok önemli. İyi ki varlar." dedi.

“SESİMİZİ TÜRKİYE’YE DUYURDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM”

HiltonSA Genel Müdürü Cemal Hoşgül, "anadolugazete.com.tr olarak bu anlamlı faaliyete katılıp bizleri yalnız bırakmadığınız ve özellikle sesimizi tüm Türkiye’ye duyurduğunuz için sizlere ayrıca teşekkür etmek istiyorum. İyi ki sizler de varsınız!”

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.