KIRSİAD Genel Başkan Yardımcısı Çavuş: Çocuk ıslah evlerinin duvarları sanatla renklenecek

Kırşehirli Sanayici İş İnsanları Derneği (KIRSİAD) Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Çavuş, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Seçil Kartopu ile "Atıktan Sanata", "Sanat Tırı" ve Anadolu ilkokullarının sanatla renklendirilmesi gibi birçok projeye imza atacakalrını söyledi.

KIRSİAD Genel Başkan Yardımcısı Çavuş: Çocuk ıslah evlerinin duvarları sanatla renklenecek
Yayınlanma:

Kırşehirli Sanayici İş İnsanları Derneği (KIRSİAD) Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Çavuş,Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Seçil Kartopu ile bir araya geldi.

Seçil Kartopu ile "Atıktan Sanata" projesi kapsamında yapılacakları konuşan Abdullah Çavuş, "Sanat Tırı" ve Anadolu ilkokullarının sanatla renklendirilmesi gibi birçok projeye imza atacaklarını dile getirdi.

whatsapp-image-2024-10-17-at-11-44-20.jpg

DUVARLAR SANAT İLE RENKLENECEK!

Çocukları sanata teşvik edeceklerine de işaret eden Çavuş, "Daha birçok güzel işlere imza atmaya karar verdik. Bu kapsamda sosyal sorumluluk projesi olarak çocuk ıslah evi ve çocuk cezaevlerinin duvarlarını sanat ile renklendiriceğiz.İyi ki sanat dolu yürekli güzel insanlar var. Durmak yok yola devam." dedi.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.