Kurban Bayramı kapıda: Akyurt Belediyesinde bayram telaşı...

15 Haziran'da başlayacak Kurban Bayramı için Akyurt Belediyesi çalışmalarını sürdürdü. Bayrama, sayılı günler kala ilçede vatandaşların mağdur olmaması ve düzenli bir bayram geçirmesi için Akyurt Belediyesi harekete geçti.

Kurban Bayramı kapıda: Akyurt Belediyesinde bayram telaşı...
Yayınlanma:

Akyurt Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde hazırlık çalışmalarına hız verdi. 15 Haziran'da başlayacak olan bayram için çevre temizliği, mezarlık bakımı ve kurban kesimi sırasında yaşanabilecek sorunların önüne geçmek amacıyla çeşitli çalışmalar yapılıyor.

Belediye ekipleri, Teberik Mahallesi'nde çevre temizliği ve bakım çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Ayrıca, Çam Mahallesi mezarlığında da kabir ziyaretlerinin yoğunlaştığı bu dönemde yabani bitki temizliği çalışmaları devam ediyor.

Kurban Bayramı yaklaşırken, mahallelerde kurban atıklarının çevre kirliliğine yol açmaması için belediye tarafından çukur açma çalışmaları başlatıldı. Bu çalışmalar, merkez mahalleler dışında kalan tüm mahallelerde titizlikle yürütülüyor.

Akyurt Belediyesi, vatandaşların mağdur olmaması ve düzenli bir bayram geçirmesi için gerekli tüm önlemleri alarak, çalışmalarını sürdürüyor.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.