Mamak Belediyesi tarım arazilerine ulaşım için yeni yol!

Mamak Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar doğrultusunda Ortaköy, Kutludüğün ve Lalahan Mahallelerinde tarım arazilerine ulaşımı kolaylaştırmak için yol açıldı.

Mamak Belediyesi tarım arazilerine ulaşım için yeni yol!
Yayınlanma:

Mamak Belediyesi, kırsal mahallelerdeki çiftçilerin hasat zamanındaki ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla önemli bir adım attı. Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin öncülüğünde yapılan çalışmalar kapsamında, Ortaköy, Kutludüğün ve Lalahan Mahallelerinde tarım arazilerine erişimi hızlandırmak için yol açma ve düzenleme çalışmaları başlatıldı. Şahin, çalışmalara kişisel olarak katılarak kepçe kullanarak arazi yollarını açtı.

mamak.jpg

VATANDAŞLAR RAHATÇA ULAŞABİLECEK

Hasat döneminde çiftçilerin işlerini kolaylaştırmayı hedefleyen Mamak Belediyesi, tarım arazilerinin bağlantı yollarını genişleterek ve düzenleyerek çiftçilerin traktörleri ve otomobilleriyle rahatça ulaşımını sağlıyor. Bu girişimlerle Mamak Belediyesi, tarımsal üretimi destekleyerek çiftçilerin gelir düzeyini artırmayı amaçlıyor.

Çiftçiler, yapılan bu çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini dile getirirken, Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin'e teşekkürlerini iletti. Şahin ise, açılan yeni yolların Mamak'ın tarımsal üretim potansiyelini artıracağını ve çiftçilere bereketli bir hasat dönemi dilediğini belirtti.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.