Pursaklar Belediye Başkanı Çetin: Pursaklar yapılaşma anlamında hızlanıyor!

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Fen İşleri ve Temizlik İşleri şantiyesinin kentin içinde kaldığını, şantiyeyi taşıma kararı aldıklarını bildirerek, "Çok daha güzel ve modern bir şantiyeyle hizmet etmeye devam edeceğiz. Pursaklar yapılaşma anlamında hızlanıyor." dedi.

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin: Pursaklar yapılaşma anlamında hızlanıyor!
Yayınlanma:

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Fen İşleri ve Temizlik İşleri şantiyesinin kentin içinde kaldığını belirterek, şantiyeyi taşıma kararı aldıklarını dile getirdi.

ekran-resmi-2024-10-25-13-16-07.jpg

Çetin, sosyal medya hesabından yayımladığı videolu paylaşımda, şunları kaydetti:

"Fen İşleri ve Temizlik İşleri şantiyemiz şehrin çok içinde kalmıştı. Yıllardır hemşehrilerimize hizmet ettik. Acı tatlı günlerimiz oldu fakat şantiye şehrin içinde olduğu için burayı taşıma kararı aldık. Daha uzak bir bölgeye daha modern bir şantiye alanı yapıyoruz. Buradaki tek çivi ya da vidayı milli servet olarak değerlendiriyoruz. Bizim için çok kıymetli. Çok daha güzel ve modern bir şantiyeyle hizmet etmeye devam edeceğiz. Pursaklar yapılaşma anlamında hızlanıyor."

ekran-resmi-2024-10-25-13-15-52.jpg

Başkan Çetin, taşınma sürecinin devam ettiğini de sözlerine ekledi.

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya da devam ediyor. Esnaflarla bir araya gelen Çetin, esnafa, "Allah (cc) işinizi rast getirsin. Hayırlı işleriniz olsun" dedi.

Çetin, esnafın ilçeye değer kattığını da sözlerine ekledi.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.