Pursaklar Belediyesi gençleri kampa gönderdi

Pursaklar Belediyesi, ilçede ikamet eden 15-20 yaş arası gençleri Mersin'deki Mehmet Akif Ersoy Gençlik Kampı ve Yıldırım Beyazıt Gençlik Kampı'na göndererek, gençlerin burada sosyalleşmesini sağladı.

Pursaklar Belediyesi gençleri kampa gönderdi
Yayınlanma:

Pursaklar Belediyesi, genç nesillerin sosyal, kültürel ve sportif deneyimlerle buluşmalarını sağlamak amacıyla Mersin'deki Mehmet Akif Ersoy Gençlik Kampı ve Yıldırım Beyazıt Gençlik Kampı'na 15-20 yaş arasındaki gençleri göndererek, onlara dolu dolu bir zaman geçirme fırsatı sundu.

''PURSAKLAR'DA GEZİLER HİÇ BİTMEYECEK''

Genç kız ve erkekler, üç gün boyunca çeşitli etkinliklerle keyifli anlar yaşadılar. Çetin, gençlere yönelik düzenlenen kampın başarılı geçtiğini belirterek, "Mersin’de bulunan Gençlik Kamplarına gönderdiğimiz genç kardeşlerimiz üç gün boyunca çeşitli aktivitelerle bol bol eğlenme fırsatı buldu. Arkadaşlarımız hem dinlendi hem de kamp ateşi yakıp, şarkılar söyleyerek, yeni arkadaşlıklar edindiler. Pursaklar’da geziler hiç bitmeyecek. İlerleyen günlerde de gençlerimize yönelik sosyal ve kültürel etkinlikler ve organizasyonlar düzenlemeye devam edeceğiz. Takipte kalın" dedi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Pursaklar Belediyesi'nin işbirliğiyle düzenlenen gençlik kampında, gençler kamp alanında birbirinden farklı sportif etkinliklerle üç gün boyunca farklı anılar biriktirdi. Bu etkinlik, gençlerin hem dinlenip hem de sosyal etkileşim içinde bulunabilecekleri bir platform sunarak, yeni arkadaşlıklar kurmalarına olanak tanıdı.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.