Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Filistin için yürüdü

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Filistin'deki katliama dikkat çekmek amacıyla düzenlenen destek yürüyüşüne katıldı.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Filistin için yürüdü
Yayınlanma:

Türkiye genelinde birçok ilde vatandaşlar, Filistin’deki zulme karşı seslerini yükseltmek için sokaklara döküldü. Ankara’da binlerce kişi Kurtuluş Parkı'nda bir araya gelerek, "Soykırıma Karşı Direniş, Filistin'e Destek Yürüyüşü"ne katıldı.

4.jpg

Türk ve Filistin bayrakları taşıyan vatandaşlar, Filistin’deki işgale karşı tepkilerini dile getirdi. Anadolu Meydanı’na kadar yürüyen kalabalık, İsrail aleyhine ve Filistin’in haklı mücadelesine destek veren sloganlar attı. Yapılan basın açıklamalarıyla, İsrail'in yürüttüğü soykırım politikası ve Filistin halkının haklı mücadelesi tüm dünyaya anlatılmaya çalışıldı. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan da bu anlamlı yürüyüşte yer aldı.

3.jpg

Başkan Ercan yaptığı açıklamada, “17 binden fazla çocuk ile kadın, yaşlı, sivil demeden 50 bine yakın masum Filistinli kardeşimizi katleden soykırımcı terör devleti İsrail’in dimdik karşısında durmaya; mazlum ve mağdur Filistinli kardeşlerimizin ise yanında olmaya devam edeceğiz. Nehirden denize özgür Filistin!” ifadelerini kullandı.

1.jpg

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.