Sincan Belediyesinden içleri ısıtan çorba ikramı

Sincan Belediyesi, kış aylarında soğuyan havalarda vatandaşlara yardımcı olmak amacıyla düzenlediği sıcak çorba dağıtımını geleneksel hale getirdi.

Sincan Belediyesinden içleri ısıtan çorba ikramı
Yayınlanma:

Sincan Belediyesinin sabahları 5 farklı noktada gerçekleştirdiği çorba ikramı, özellikle soğuk havalarda okula giden öğrenciler ve çalışanları memnun ediyor.

Dağıtım noktaları arasında Sincan Tren Garı, Sincan Belediyesi Yenikent Ek Hizmet Binası Önü, Sincan Devlet Hastanesi önü, Mareşal Çakmak Mahallesi Bülbül Caddesi ve Dr. Nafiz Körez 12. Cadde Semt Polikliniği önü bulunuyor.

HER GÜN 2500 KİŞİYE ÇORBA İKRAMI YAPILIYOR

Sincan Belediyesi tarafından her gün 2500 kişiye ikram edilen çorbalar, özellikle öğrencilerden büyük beğeni topluyor. Günlük farklı çeşitlerde hazırlanan çorbalar, soğuk havalarda içleri ısıtmakla kalmıyor, aynı zamanda damakları da memnun ediyor. Hijyenik ortamlarda hazırlanan çorbalar, kahvaltı yapamayanlar için önemli bir fırsat sunuyor. Dağıtım saatleri olan sabah 07:00 ve 08:00 arasında, vatandaşlar arasında büyük ilgi görüyor. Sincanlılar, Belediye Başkanı Murat Ercan'a bu hizmet için teşekkür ederek özellikle kış aylarında sıcak çorbanın Ankara soğuğuna karşı iyi geldiğini ifade ediyor.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.