Sincan Belediyesinden öğrencilere kırtasiye yardımı

Sincan Belediyesi tarafından, yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde, ihtiyaç sahibi 8 bin 290 öğrenciye, kardeş sayısına göre 2 bin TL'ye kadar kırtasiye yardımı yapıldı.

Sincan Belediyesinden öğrencilere kırtasiye yardımı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Sincan Belediyesi, ihtiyaç sahibi çocukların eğitimine katkıda bulunmayı sürdürüyor. Pazartesi günü yeni eğitim dönemine başlayacak olan öğrenciler için okul masraflarını desteklemek amacıyla Yarım Elma Hayır Çarşısı üzerinden yardımlar devam ediyor. Ayrıca öğrencilere Sosyal Destek Kartı ile de yardım yapıldı.

Dar gelirli ailelerin sosyal destek kartlarına yüklenen yardımlarla, 8 bin 290 öğrenciye, kardeş sayısına bağlı olarak 2 bin TL'ye kadar değişen kırtasiye desteği sağlandı.

Veliler sosyal destek kartı ile istedikleri yerden alışveriş yapıp çocuklarının ihtiyaçlarını karşılayabilecek.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, yeni eğitim- öğretim yılında öğrencilere başarılar dileyerek, “Yeni eğitim öğretim yılında 8 bin 290 öğrencimize kırtasiye yardımında bulunuyoruz. İhtiyaç sahibi ailelerimizin her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz. Bu eğitim öğretim döneminin öğrencilerimize ve öğretmenlerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.