Sincan'daki parklardaki ağaçlar görüntüsüyle hayran bırakıyor

Sincan Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ağaçlara yaptıkları sanatsal dokunuşlarla ilçeye benzersiz bir güzellik katıyor. Bu dokunuşlar sayesinde ağaçlar adeta birer sanat eserine dönüştü. Ağaçlar Sincanlı vatandaşların büyük beğenisini kazanıyor.

Sincan'daki parklardaki ağaçlar görüntüsüyle hayran bırakıyor
Yayınlanma:

Yeşil bir Sincan hedefiyle durmaksızın çalışan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, çeşitli teknikler kullanarak ağaçları farklı şekillerde biçimlendiriyor. Sincan’ın estetik değerine katkıda bulunuyor. Ekiplerin usta elleriyle şekillenen ağaçlar, ilçenin görünümüne sanat eseri niteliğinde bir güzellik katıyor.

4-3.jpgBelediye personeli, estetik çevre düzenlemelerinin yanı sıra ilçenin genel görünümüne de büyük özen gösteriyor. Yeşil alanlar düzenli olarak temizleniyor, sulanıyor, kuruyan dallar budanıyor, gübreleme yapılıyor ve yabani otlar temizleniyor.

7.jpg

Sincan Belediyesi ekipleri, park ve bahçelerin ihtiyaç duyduğu tüm bakım çalışmalarını büyük bir özveriyle gerçekleştiriyor.

8.jpg

Çevre hizmetlerinin yanı sıra, ilçe genelindeki park ve oyun gruplarının bakım ve onarım çalışmalarının yanı sıra genel temizlik çalışmaları da titizlikle yapılıyor. Cadde, park ve refüjlerdeki ağaçların bakımı ve budaması düzenli olarak gerçekleştiriliyor, çeşitli ağaç ve çiçeklerle cadde ve sokaklar daha estetik ve düzenli bir görünüme kavuşuyor. Yapılan bu çevre düzenlemeleri, vatandaşlardan tam not alıyor. Düzenli aralıklarla yapılan budama işlemleri sayesinde ağaçlar uzun yıllar form ve görsel güzelliklerini koruyor.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum