Tandıra düşen çocuk, yaşam mücadelesini kaybetti

Ankara'nın Gölbaşı ilçesi Karagedik Mahallesi'nde, 1 yaşındaki Enver Eren Karabacak, tandırdaki köz ateşine düşerek ağır yaralandı. Yaklaşık 10 dakika boyunca ateşin içinde kalan minik Enver, olayın ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Ancak, 2 buçuk ay süren yaşam mücadelesi sonunda küçük çocuk hayatını kaybetti.

Tandıra düşen çocuk, yaşam mücadelesini kaybetti
Yayınlanma:

Olay, 18 Haziran'da meydana geldi. Evlerinin bahçesinde oynayan 13 aylık Enver, dengesini kaybederek tandırın içine düştü. Durumun geç fark edilmesi nedeniyle vücudunun büyük bölümünde derin yanıklar oluştu. Ambulansla hızla hastaneye kaldırılan Enver, burada 2 buçuk ay boyunca tedavi gördü ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Enver Eren Karabacak’ın cenazesi, Karagedik Camisi'nde kılınan öğle namazının ardından toprağa verildi. Cenazede gözyaşları sel olurken, ailenin büyük acısı yürekleri dağladı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği ve anne ile babanın ifadelerinin alındığı öğrenildi.

70 GÜN SÜREN TEDAVİYE RAĞMEN

Komşulardan Resul Gedik, yaşanan trajediyi şu sözlerle anlattı: "Annesi bir işle uğraşırken, küçük Enver tandıra düşmüş. Oynarken ateşe doğru gitmiş, annesi de o sırada farkına varamamış. Çocuk ağır yaralanmış, gözleri ve elleri yanmış. Hastaneye kaldırıldı, ama 70 gün süren tedaviye rağmen kurtarılamadı. Çocuk, duyduğumuz kadarıyla 5-10 dakika kadar ateşin içinde kalmış."

Bu trajik olay, küçük çocukların güvenliğine ne denli dikkat edilmesi gerektiğini bir kez daha acı bir şekilde hatırlattı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.