Apple kullanıcılarına acımıyor: O abonelere zam!

Türkiye'de son dönemde artan enflasyon ve döviz kuru dalgalanmaları, teknoloji sektöründeki fiyat artışlarını da beraberinde getirdi. Bu durum, özellikle Apple gibi global teknoloji devlerinin fiyat politikalarını yeniden gözden geçirmelerine neden oldu. Son olarak Apple, Türkiye'deki iCloud depolama hizmetlerine yüzde 100'e varan oranlarda zam yapacağını duyurdu.

Apple kullanıcılarına acımıyor: O abonelere zam!
Yayınlanma:

Apple, Türkiye'deki kullanıcıların sıklıkla tercih ettiği iCloud depolama hizmetlerine ciddi oranlarda zam uyguladı. Daha önce 12,99 TL’den sunulan 50 GB’lık depolama paketi, yarından itibaren 25 TL’den satışa sunulacak. En popüler paketlerden biri olan 200 GB’lık iCloud hizmeti ise 39,99 TL’den 79,99 TL’ye yükseltildi. 2 TB’lık premium paket ise 129,99 TL’den 249,99 TL’ye çıkarıldı.

KULLANICILAR NE DÜŞÜNÜYOR?

Apple'ın bu zam kararı, özellikle cihazların yüksek maliyetleri nedeniyle düşük hafızalı modelleri tercih eden kullanıcıları zor durumda bırakabilir. Birçok kullanıcı, artan depolama ihtiyacını iCloud gibi bulut hizmetleriyle karşılıyordu. Ancak, bu son zamlar, bulut depolama maliyetlerinin de önemli ölçüde artmasına neden oldu.

Sosyal medyada tepki gösteren kullanıcılar, Apple'ın fiyat politikasını eleştirirken, bazıları ise alternatif depolama çözümlerine yönelmeyi düşündüklerini belirtti.

APPLE'IN GELECEK ADIMLARI MERAK EDİLİYOR

Apple'ın Türkiye'deki bu zam kararı, şirketin yerel pazardaki fiyat politikasının nasıl şekilleneceğine dair soru işaretleri yarattı. Artan enflasyon ve döviz kuru dalgalanmaları nedeniyle, Apple’ın diğer hizmetlerinde de benzer fiyat artışları yapıp yapmayacağı merak konusu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.