Enver Baltaş

Enver Baltaş

Biz yeni başlıyoruz

Biz yeni başlıyoruz

Gazze tiyatro sahnesi değil Gazze intikam ateşinin harlandığı dünyaya kahramanlıkların sunulduğu merkez olacak. Sahte kahramanların burada paçavraya döndüğüne dünya şahit olacak. 40 kişi olduk haydi Kabe’ye diyen peygamberin ümmetleri olarak 313 kişi olduğunda Kureyşlilere savaş açan ve kazanan İslam ordusunun yansımasıyız.

Tüm Siyonistler toplansa da 2 milyar Müslüman ölüm sessizliğine bürünse de biz davamızdan vazgeçmeyeceğiz. Talutla beraber yola çıkanlar da çok kalabalıktı. Sonra içmeyin o ırmaktan denildi içmeyen kaç kişiydi 313. Sonuç ne oldu? Talut’un 313 kişilik inanmış kahramanı on binlerce Calut'un ordusunu yenmedi mi? Zannetmeyin ki küffarı yenemeyiz. Biz bu yola zafer için çıktık! Şehadeti nişan kabul ettik! Savaş yeni başlıyor beyler! Yüreği olmayan geri dursun. Sözü olmayan sussun. Gün hakkın yanında durma vakti. Bu herkese nasip olmaz.

İsrail ordusuna ait ve Gazze merkezine girdik dedikleri görüntüler dolaşıyor, bununla ilgili birkaç kelime söylemek istiyorum.

İlk başta şunu kabul etmek lazım, ilerlemeden önce gireceği bölgeyi savaş uçakları ile tonlarca bomba yağdırarak orayı tamamen imha edip sonra tanklar ve zırhlı araçlarla gelen bir ordu var karşımızda.

Hal böyle olunca bu ordu tabii ki de istediği yere ulaşabilir ki Ebu Ubeyde konuşmalarında hiçbir zamanda sizi Gazze'ye sokmayacağız dememiştir hep Gazze size mezar olacak demiştir.

Peki bu ne anlama geliyor? Bu dediğimiz tanklar girdikten sonra o girdiği bölgeyi elinde tutabilecek mi? Ayrıca tam o sırada Kassam Tugaylarının rolü ortaya çıkar ve daha rahat tankları avlayabilir kara harekatı başladığından bu yana 132 tank 700 İsrail askeri imha edildi dün de Şati Kampında en az 18 tankı yok ettik.

Ve bu daha tam olarak istedikleri bölgelere girmeden yaşananlar, ilerleyen zamanda da hava gücü ortadan kalacak ve daha çok tank imha edilecek ve tahmin edemedikleri kayıplar verecekler.

İsrail ordusunun yayınladığı her şeye inanmayın derim, onlar psikoloji savaşını kazanmaya çalışıyor.

Biraz sabır! Her ferdimiz çok inançlı. Vallahi zafer bizim olacaktır.

Not: Bu yazı Gazze'de mücadele eden kahramanlarla yaptığım özel görüşmenin satır satır yansımasıdır. Rabbim onlara zafer nasip etsin…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Enver Baltaş Arşivi