Tokat'ta iki feci kaza, iki can kaybı

Tokat'ta iki ayrı kazada toplamda iki kişi hayatını kaybetti. Tokat'ta pres makinesine sıkışan işçi hayatını kaybederken, otomobilin çarpmasıyla savrulan bir bisikletli, arkadan gelen başka aracın altında kalarak can verdi.

Tokat'ta iki feci kaza, iki can kaybı
Yayınlanma:

Tokat'ta iki ayrı kazada toplamda iki kişi hayatını kaybetti. İlk olay, Cumhuriyet Caddesi'nde meydana geldi. Gece saat 22:40 sularında, yaya geçidinden geçmeye çalışan bisikletli Cemal Alpay’a, cadde üzerinde seyreden bir otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere savrulan Alpay, arkadan gelen başka bir aracın altında kalarak ağır yaralandı ve olay yerinde yaşamını yitirdi. Kaza, güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

aw297243-01.jpg

PRES MAKİNASINA SIKIŞTI

Diğer bir kaza ise Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan bir fabrikada gerçekleşti. Gece 01:30 sıralarında, pres makinesine sıkışan Suriye uyruklu işçi Abdulgafar Badınıcki (29) ağır yaralandı. Diğer çalışanların durumu 112 Acil Durum Çağrı Merkezi'ne bildirmesi üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ancak sağlık ekipleri, Badınıcki'nin olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi. Olay yeri incelemesinin ardından Badınıcki'nin naaşı, otopsi için Tokat Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Bu kaza ile ilgili de soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.