Enver Baltaş

Enver Baltaş

Gençlik iksiri

Gençlik iksiri

5 yıldır şeker hastalığı ile mücadelem var. 475 ila 250 arası idi ısrarla insilün ve hap kullanmamak için arayış içerisinde oldum. Fakat son zamanlarda sabahları denge bozukluğu görme kaybı ve sol elimin parmaklarımda uyuşmalar başladı.

Bundan bir ay önce Kahramanmaraş’a gittiğimde yıllarca şeker hastası olan abime misafir oldum şekerimi ölçtü 450 çıktı telaşla bana hap verdi insilün uyguladı buna rağmen şeker 200 ün altına düşmedi. Bana ısrarla acil tedavi olmam ve insilün desteği almam gerektiği konusunda telkinde bulundu.

Ağabeyimin doktor oğlu Ahmet, şeker hastalığının insan üzerindeki olumsuz etkilerini detaylı bir şekilde anlatı. O gün bu işin mutlaka doğada bir karşılığı olduğunu düşündüm ve arayışa hız verdim. OGM’den değerli müdürüm Sezgin Kara Bey'in bana hediye ettiği şifa bahçesi Hacı eş Şirvani’nin değerli eserini iki gün inceledim ve bir formül oluşturdum, bu gün yedinci gün. Elhamdülillah şeker 166 tokluk, 119 açlık seviyesine geriledi. Şuan o kadar rahatladım ki tarifi yok.

Eşimin tansiyon sorunu var ve geçen hafta 23’e 13 oldu ve ayakları şişti. O da bir haftadır düzenli kullanıyor. Şuan 13’e 8 düştü tüm sorunlardan kurtuldu şükür.

Doğa eczanesinin tüm dertlere derman olduğunu elbette biliyorum bunun için laboratuvar desteği ile doğru bitki doğru zamanda doğru toplama yapılarak ve doğru işlemek çok önemli. Kalın sağlıcakla.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Enver Baltaş Arşivi

Aile

11 Haziran 2024 Salı 09:53