Beyaz Show yeniden mi başlayacak? 2023 Beyaz Show ne zaman başlıyor? Beyaz Show hangi kanalda?

Beyaz Show son günlerde en çok araştırılan konulardan biri oldu. İzleyicilerinin merakla beklediği Beyaz Show, araştırılmaya devam ediyor. Peki, Beyaz Show yeniden mi başlayacak? 2023 Beyaz Show ne zaman başlıyor? Beyaz Show hangi kanalda?

Beyaz Show yeniden mi başlayacak? 2023 Beyaz Show ne zaman başlıyor? Beyaz Show hangi kanalda?
Yayınlanma:

Beyaz Show son günlerde yeniden mi başlayacak sorusuyla gündeme geldi. Beyazıt Öztürk'ün sunduğu efsane program Beyaz Show'un geleceği araştırılmaya devam ediyor. Türk televizyonlarının önemli programlarından biri olan Beyaz Show, ilk programını 1996'da gerçekleştirmişti. Peki, Beyaz Show yeniden mi başlayacak? 2023 Beyaz Show ne zaman başlıyor? Beyaz Show hangi kanalda? İşte cevaplar...

BEYAZ SHOW YENİDEN Mİ BAŞLAYACAK? 2023 BEYAZ SHOW NE ZAMAN BAŞLIYOR? BEYAZ SHOW HANGİ KANALDA?

Beyaz Show, sunuculuğunu Beyazıt Öztürk'ün yaptığı, 6 Aralık 1996-4 Mayıs 2018 tarihleri arasında Cuma geceleri Kanal D'de ve sadece 1 sezonluğuna Star TV'de (2000-2001) canlı yayınlanmış talk-show türündeki Türk televizyon programıdır.

Ömer Karacan'ın kurduğu Radyo Klas'tan gelen teklif üzerine, amatör radyocunun yolu İstanbul'a düştü. Burada, "Gece Tavuğu" adlı programla profesyonel yayıncılığa başladı ve geniş bir dinleyici kitlesi oluşturdu. Yine Karacan tarafından, 1995'te kurulan Number One TV'ye geçen Öztürk'ün yıldızı burada parladı. Webcam aracılığıyla stüdyodan, "Beyaz" adıyla canlı yayın yapmaya başladı. Programında yüzü görünmeden, karanlık bir siluet olarak izleyiciye seslendi ve büyük ilgi gördü. 90'lı yılların ortalarında, kariyerinde radyoculukla başlayan bu süreç, televizyon programları ve stand-up gösterileriyle devam etti. Peki, Beyaz Show yeniden mi başlayacak? 2023 Beyaz Show ne zaman başlıyor? Beyaz Show hangi kanalda?

BEYAZ SHOW YENİDEN Mİ BAŞLAYACAK?

Beyazıt Öztürk katıldığı canlı yayında bu yıl yer alacağı projeler hakkında açıklamalarda bulundu. Öztürk, bir döneme damga vuran Beyaz Show programının yeniden başlayacağının müjdesini verdi.

2023 BEYAZ SHOW NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk, katıldığı canlı yayında Beyaz Show'un yaz aylarında yeniden yayınlanacağını ve ayrıca bir yarışma programıyla da ekrana döneceğini duyurdu. Ancak programın hangi kanalda ve ne zaman yayınlanacağı hakkında henüz açıklama yapılmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.